| Katerina K. (kachnatko11) ID 21457, mimibazar.cz/kachnatko11 (2.10.2012, 15:51) |
poradíte prosím jak na to?Jablek máme nadbytek
ODPOVĚDĚT |
| | Renata F. (Viko) ID 233071 (4.10.2012, 18:05) |
Ráda,1kg jablek,-nastrouhat a dát do lahve k tomu 2l vody a někdo mi říká,že dává cukr někdo že ne,ja trochu dala a nechá se kvasit v teple 10dnů,pak se scedí a nechá ješět 20dnů a pak do lahvy a popíjí se s vodou,že se naředí dle libo nebo se dává místo normál.octa
ODPOVĚDĚT |
| | | Katerina K. (kachnatko11) ID 21457, mimibazar.cz/kachnatko11 (5.10.2012, 6:32) |
díky a máte to pouze takhle zadělané igelitovým sáčkem? neleze to ven pri kvašení?
ODPOVĚDĚT |
| | | | Renata F. (Viko) ID 233071 (5.10.2012, 8:54) |
Jen tím igelitem a zapoměla jsem ještě napsat,že denně promíchat,ale ne kovem,třeba měchačkou
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Katerina K. (kachnatko11) ID 21457, mimibazar.cz/kachnatko11 (5.10.2012, 8:59) |
Dobře....ješte jste tam psala ředíte vodou,používáte ho k pití?
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Renata F. (Viko) ID 233071 (5.10.2012, 9:05) |
ano,tam si nalijete kolik octa chcete,přibližně tak malou štamprli a dolít vodou.Je dobrý na ořistu ,tudiž po ránu na lačno,ale i během dne.Dobrý je i do salátu.Opravdu když budete dělat dejte ten cukr jen trochu kvuli kvašení,mě to tu pěkně kvasí 9den,zítra slívám a uvažuji že ještě udělám další,tak prima víkend.Kačko ještě něco je lepší oloupana a nastrouhana ty jablka,než dávat cela,tak at se vím to povede,hlavně to teplo aby měl
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |