džusak
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lenka I. (Fimena) ID 358805 (27.10.2012, 17:52)
6vajec, 18dkg cukru, 15dkg pol.mouky, 1 prasek do peciva, vsechno zmixuju naleju na vymazany plech a upecu 170st trouba s ventilatorem - vyndam az kdyz se okraje oddeluji od plechu, necham vystydnout na to natru krem - 1dukat, nebo nejaky margarin, 25dkgcukru, 1 vanilka, 2 tvarohy - dala jsem mene muzete pridat trochu rumu... uhladit a dat do lednicky ztuhnout, na krem nalijeme : uvarime 2 vanilkove pudingy, 2 lzice cukru a 1litr pomerancoveho dzusu nechame ztuhnout v lednici, protoze jsem ten recept delala asi po dvaceti letech zapomela jsem ze se musi nechat nechat v lednici pres noc, krajela jsem ho za hodinu a vrsek mi tekl tak jsem to vzdala a nechala ho v lednici do rana a to uz sel krasne krajet....domaci osazenstvo uz mi nechtelo vyzkousene klasicke rezy a kolace tak to chtelo zmenu tak ji dostali a byli spokojeni,,,,

ODPOVĚDĚT
Martina F. (martinafe) ID 390481, mimibazar.cz/martinafe (25.10.2012, 22:34)
moc prosím prosím o receptík, na něco takového mám už hrozna dlouho chuť.. (jidlo)

ODPOVĚDĚT