Rodinná kronika
Babička celý život píše rodinnou kroniku a tak mě napadlo,že bych jí nechala svázat jako knihu,ať má celá rodina možnost nahlédnout do knihy a ne do popsaných papírů a poznámek.Máte někdo zkušenosti s vazbou knih?Přibližnou cenou apod?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Martina B. (MaLuRa) ID 127511, mimibazar.cz/malura (2.11.2012, 13:33)
Jé já jí taky píši, sice ne tak dlouho jako Vaše babička. Nechala jsem si ji svázat jako pevnou vazbu ještě s hodně čistými listy, ať mohu psát ještě hodně dlouho. Vázat jsem ji nechala tam, kde se svazují diplomky, jak píší holky pode mnou. Cenu nevím, je to již dlouho. Nechala jsem si i nakonec knihy místo listů svázat pár průhledných desek, kam jsem dala například kopii dědečkova rodnéh listu atd... Škoda, že teď na to nemám tolika času. Pak převezmete po babičce štafetu (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 12352 (1.11.2012, 21:03)
Verčo, tohle je rodinnej poklad, musí to být nádhera.... takže bych cenu vůbec neřešila... Najděte si v okolí nějakého knihaře a on vám poradí (Y) a upřímně, raději bych dala 10tis za pořádně odvedenou práci, než ,,obyč" ala diplomka (L)

ODPOVĚDĚT
Veronika L. (dydlísek) ID 277948, mimibazar.cz/dydlisek (12.11.2012, 9:09)
Martinko,
já bych peníze taky neřešila kdybych je měla ,-)
Neměla jsem na mysli,že to nechám svázat kroužky a dám do folie,přece jenom chci,aby to nějak vypadalo.Chtěli jsme koženou vazbu,ale nikde z ceníku jsme nepochopili kolik si účtují.Všude mají psáno dle požadovaných kriterií.
Chtěla jsem znát alespoň přibližnou cenu,ať vím,s čím počítat.
Máte pravdu,že je to nádhera.Jenom když člověk kronikou listuje,tak má pocit,že se mu život celé jeho rodiny odehrává před očima.Je to krása a jednou až to převezmu já,tak to pro mě bude obrovská výzva a pocta.
Mějte se krásně,Veronika

ODPOVĚDĚT
Šárka K. (kalisar) ID 171542 (1.11.2012, 20:12)
Najděte si ve svém okolí knihaře nebo knihařskou dílnu tam Vám řeknou. Cena se odvíjí také od toho jak rychle to chcete, jaký materiál si vyberete, jestli chcete ražbu a podobně. Koukám, že jste z Prahy tak to by byl Tomos ( nevím jestli ještě existuje ( už jsem z oboru nějaký čas ). Pokud by jste chtěla napište mi do vzkazů, můžu Vám doporučit ještě dvě firmy
Koukala jsem Tomos ještě funguje.

ODPOVĚDĚT
Jana D. (jaspinn) ID 130617 (1.11.2012, 19:46)
Dělají to všude tam, kde svazují diplomky, jak už píše Šárka - já letos pod stromeček chystám mým velkým dětem taky překvapení, a nechávám knížku velikosti A5 svázat - jedna přijde na 250,- Kč

ODPOVĚDĚT
Šárka K. (SarinaK) ID 85772 (1.11.2012, 19:25)
dělá to spousta firem, když jsem si nechávala svázat diplomku, tak to stálo cca 200Kč, záleží na tom, jakou chcete vazbu, koženkové jsou dražší (L)

ODPOVĚDĚT