![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/170709/12/a41090-1499597807.jpg) | Dana Koželuhová (koželuh) ID 41090 (17.11.2012, 15:32) |
super mňamka jak dělal tu čínu??vypadá dobře ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/180529/22/a8231-1527627231.jpg) | Iva R. (avynka) ID 8231 (17.11.2012, 18:11) |
Danko, to je jeho specialita . Kuřecí prsa a kuřecí játra na kousky, k tomu na půlkolečka větší pórek, kukuřici z plechovky (nebo mraženou), grilovací koření, sůl, pepř, worčestr, olej - toto naložit a nechat nejlépe přes noc. Druhý den hodit na pánvičku a před koncem zahustit troškou solamylu rozmíchaného ve vodě. Dochutit dle chuti a je to fakt luxus Pokud vyzkoušíte, napište, jak chutnalo ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |