Auto a vše kolem
Moc prosím o radu, nevíte zda existuje nějaký auto-eshop (zn.auta Renault), kde by byla možnost zakoupit dárkový poukaz ... více v komentu
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Andrea P. (AndreaP.) ID 162496 (21.11.2012, 18:01)
... jedná se mi o to, že se v autech vůbec nevyznám, naproti tomu manžela hobby největší je právě auto, a tak mě napadlo darovat dárkový poukaz na určitou částku, ať si pak vybere dle vlastního výběru, co se mu hodí.
Případně nemůžete mi doporučit oblíbené eshopy tohoto typu na nákup doplňků do auta, nebo je-li tady přímo na MMB někdo, kdo má prodej autodoplňků? Díky moc předem všem za jakoukoliv radu.

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (21.11.2012, 18:18)
Andrej, koukla bych na oficiální stránky Renaulta, tam mají určitě Boutique s doplňky - deštníky, trička, čepice, flashky, klíčenky, hrnečky ... taky nakupuju pro manžela na Volskwagena.
Jinak manžel má kamenný obchod s autodílama a autodoplňkama a hodně tam před Vánoci chodí ženský kupovat autokosmetiku, tak pokud byste to nechtěla řešit poukázkou, tak bych koupila nějakou opravdu kvalitní autokosmetiku, jako je třeba Sonax - houbu, šampón, vosk atd.
Já jsem kupovala třeba v červnu manželovi k narozeninám nějakou novinku od Sonaxu - je to taková ochranná kůra pro lak auta - s nanotechnologií - je to odmašťovadlo, šampon, potom vosk atd ... prostě procedura na celej den ,-) Doporučili mi to manžela kolegové, že to je novinka a že to říkal v krámě, že by to chtěl zkusit.

ODPOVĚDĚT