prosím jaký máte opravdu osvědčený recept na
pečené koleno a jak dlouho ho předvařit před pečením ????
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Kateřina B. (Bekinka) ID 10565 (31.12.2012, 16:56)
Kupuji uzené a rovnou peču. Podliju černým pivem a z části udělám pomatlání - pivo, zázvor (nejlépe čestvý strouhaný, ale může být i sušený z pytlíku a med. A peču cca 3 až 4 hodiny. Nic lepšího neznám |:o)

ODPOVĚDĚT
Dominika V. (NikaV) ID 48057, mimibazar.cz/nikav (31.12.2012, 14:44)
Já kupuju uzené, nevařím a jen peču podle tohoto receptu http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=121746. Chlapovi to tak moc chutná, já kolena nemusím, ale prý je to výborné.

ODPOVĚDĚT
mirka k. (komirka) ID 165903, mimibazar.cz/komirka (31.12.2012, 13:38)
|:o) |:o)Mi máme rádi toto http://www.recepty.cz/recept/pecene-veprove-koleno-na-zeli-15793
(B)

ODPOVĚDĚT
Jitka J. (jituleJ) ID 285700, mimibazar.cz/jitulej (31.12.2012, 13:14)
j ho peču syrové podlévám pivem hodně cibule česnek a je (Y) (Y)přikryju bud druhým pekáček nebo alobalem ,Když je opečené tak prořezávám kůži aby bylo hotové i kosti

ODPOVĚDĚT
Ivana L. (ivanica456) ID 180969 (31.12.2012, 12:27)
pošlete mi e-mail a já vám zašlu bezva recept na pečené koleno se zelím. Je to soubor, tak sem to vložit nemůžu.

ODPOVĚDĚT
vera t. (latramvai) ID 404154 (31.12.2012, 13:29)
muzu taky tichimichi@seznam.cz
(novy rok)

ODPOVĚDĚT
Anna K. (Aniška) ID 186075, mimibazar.cz/aniska (31.12.2012, 12:22)
A mě by zajímalo proč ho tolik lidí vaří?Vždyť se všechna chuť a šťáva vyvaří do tý vody?Já dám normálka péct syrové a je to *-) A je luxusní :-$

ODPOVĚDĚT
Andrea H. (Babu13) ID 73351, mimibazar.cz/babu13 (31.12.2012, 14:11)
Taky nevaříme, naložíme dopředu a pak hned pečeme. (Y) Strejda je peče v hospodě taky tak.

ODPOVĚDĚT
věra Z. (VEZA) ID 284159 (31.12.2012, 12:13)
Já ho na 24 hodin naložim do marinády , pak hodinu vařím a další minimálně hodinu peču s cibulí a česnekem a podléváme marinádou.
Marináda :Svařit 4 litry vody, do které přidáme sůl , lžičku pálivé papriky, lžičku mletého pepře, lžičku kmínu, lžičku červené papriky, bobkový list, nové koření a celý pepř a 1 paličku nakrájené česneku.
Koleno dáme do vychladlého nálevu. Kůži nařízneme, aby se marináda dostala pěkně k masu.

ODPOVĚDĚT