Maminky ze Šumperska - dobrý pediatr a zubař
V létě se máme přestěhovat do Jestřebí na Šumpersku, poraďte prosím nějakého dobrého pediatra, který vše neřeší jen ATB a soukromého zubaře i pro dospělé. Dojíždění není problém. Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Sandra M. (lastellina) ID 84823, mimibazar.cz/lastellina (12.1.2013, 8:55)
Paní Pavli, já jsem ze Šumperka, pediatra Vám nepovím, ale pro dospělé je výborná Mudr. Halamová a zubař Suchý - nyní tam má asi 2 roky mladší paní, která je stejně dobrá jako on sám, takže se nebát se objednat klidně i k paní zubařce - jsou oba báječní, citlivý, sestřička parádní, i se tam člověk v tom stresu jak u zubaře bejvá zasměje. Přeji štastnou ruku při výběru a a´t se Vám tu u nás na severu dobře bydlí!!! (F)

ODPOVĚDĚT
Veronika J. (veronika1979) ID 253559, mimibazar.cz/veronika1979 (11.1.2013, 22:56)
tak nejblíže to budete mít do Zábřehu a asi nej doktor pro prcky je Zemánek, chodí dcera a i malej a i my jako děcka se ségrou taky, ten ATB napíše až v krajním případě a co si pamatuji, nám sand ještě ani jednou ,-) a zubař, tak to je tady kalamita chodím k zubařce je výborná,ale drahá, takže jdu hledat jiné kde mě vezmou 8o|,jinak obvodák pro dospěláky Hanuliaková, je poctivá a takové prohlídky nedělá snad nikdo, manžel chodí k Juráskovi a ten je taky super,zasejc se s ním dá suprácky domluvit ,-) tak snad jsem trošku pomohla (L)

ODPOVĚDĚT
Pavla U. (wapi) ID 355606, mimibazar.cz/wapi (11.1.2013, 23:59)
Verčo, díky moc za rady. A jak se prosím jmenuje ta zubařka? Jsme ze západních Čech a dražší než zubaři tady určitě nebude. Jen potřebuji, aby umrtvovala, případně dělala rtg.

ODPOVĚDĚT
Veronika J. (veronika1979) ID 253559, mimibazar.cz/veronika1979 (12.1.2013, 9:50)
Pavli je ve městě, ne v budově kde lékaři sídlí a jmenuje se Jersáková, je super, má sílu, na vytrhnutí zubu třebas, pečlivá to jo,ale rentgeny nevím jestli dělá,ale asi podle mě pokud je potřeba musí,ale je fakt drahá za jedno vyčištění kanálků jsem platila 700,takže když mě léčila zub tak jsem vyplázla 2,5 tis což je fakt masakr jako. Jinak Jestřebí je krásné,ač jsem z města a na vesnici nee,tak hned by se stěhovala do baráčku, je to kousek od Zábřeha, cesty v zimě do Jestřebí prohrunují,že nemusíte objíždět,dál už je to pak horší, když napadne hodně sněhu, naši bydlí v Krchlebech a jezdím před Skaličku, Jestřebí, Pobučí a tam není někdy možné se ani dostat,takže objíždka druhou stranou. Jinak manžel chodí k zubaři na stadion,tam má ordinaci a jmenuje se Kuchař a taky si jej chválí, tak snad jsem poradila (L)

ODPOVĚDĚT