| Linda B. (LIBARA) ID 48130 (17.2.2013, 16:55) |
Dělám ho velmi často, ale guláš to opravdu není.Recept je Slovensko-Maďarský. 1- balíček Zátkových fleků( pokud tedy nebudete dělat domácí) uvařit, ve vedlaším kastrůlku uvařit cca 4 brambory a po uvaření slít vodu a brambory rozmačkat, Na pánvi osmažit 3 cibule, až zesklovatí přidejte 2 lžíce papriky. Do cibule vmíchejte brambory a tuto směs promíchejte s těstovinama. Naši kluci to mají rádi ještě opečené na pánvi do křupava. Toto je Granatýr nebo Granatýrmarš. To jídlo v jidelně bylo asi něco jiného
ODPOVĚDĚT |
| | Emilie Barbíriková (Milenka) ID 65129 (17.2.2013, 18:09) |
paráda....a je to mňámka, taky to vařím...
ODPOVĚDĚT |