| Věra M. (stambi) ID 34413 (3.4.2013, 9:57) |
fíha!!!A teď foto POTÉ jak děláš bůček a ty nivový beherany?
ODPOVĚDĚT |
| | Zuzana B. (zuzu) ID 352, mimibazar.cz/zuzu (3.4.2013, 10:08) |
Bůček koupím libovej co to jde, pak ho hodinu a kousek vařím s kuličkovým pepřem, solí, bobkovým listem a asi 12 stroužkama česneku. Vyndám, dám vychladnout. Udělám si pastu z utřeného česneku, asi 10 stroužků, trošku papře, oleje, sladké papriky a stejkového koření, pořádně v tom ten bůček omatlám, zabalim do alobalu a dám na týden do lednice, kterou bráním vlastním tělem Nivové je tohle http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=125409 jen jsem použila beránka vykrajovátko Nezbylo nic, dokonce i ten čerstvej nastrouhanej křen zmizel beze zbytku
ODPOVĚDĚT |
| | | Věra M. (stambi) ID 34413 (3.4.2013, 10:11) |
super,díky já ze slanýho těsta zatím dělala jen ty slané prsty a to je taky žravý!!
ODPOVĚDĚT |