omčka na ravioli
kočeny prosím poraďte nějaký dobrou omáčku na ravioli plněné ricotou a špenátem.Předem dííík
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Martina B. (Aburg) ID 198991, mimibazar.cz/aburg (18.4.2013, 21:39)
Ja delam smetanovou omacku - na 1 porci si uvarte 60 ml zeleninoveho vyvaru, k nemu pridate 2 polevkove lzice luciny, 2 pol. zice smetany na vareni, 1pol. lzici masla, nechate vse rozpustit.
Pak pridate 2 lzice strouhaneho parmazanu, sul, pepr a trosku muskatoveho orisku a vse promichate, nechate rozpustit a je hotovo.


U nas je to jedno z nejoblibenejsich jidel (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (Alzbsuzi) ID 17828 (18.4.2013, 21:36)
Já bych tam šupla sýrovou :))) (oliv. olej, cibulka, česnek, sýr smetana a koření)

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (18.4.2013, 21:02)
Bohatě stačí trocha másla ovoněného česnekem a dobrý parmazán.

ODPOVĚDĚT