široké nudle - dají se udělat do zásoby dopředu
jako drobení do polévky nebo nudličky? máte zkušenost
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Alena M. (Ája) ID 531, mimibazar.cz/fanda (23.5.2013, 11:32)
Já dělám domácí špagety a široké nudle. Čerstvé jsou luxusní... Když jsem udělala sušené, tak jsme oba s manželem poznali, že to není ono. Tak jsme koukna na internet a dověděla jsem se, že je lepší mražení. Už to mám ozkoušené a je to opravdu velký rozdíl. Už vůbec nesuším, jen mrazím (hello)

ODPOVĚDĚT
Helena M. (helemobil) ID 18001, mimibazar.cz/helemobil (19.7.2016, 21:28)
Muzu poprosit o podrobnejsi informace ohledne mrazeni testovin?Helena

ODPOVĚDĚT
Jitka V. (mamkajita) ID 286669 (23.5.2013, 8:30)
Já dělám fleky, flíčky, nudličky do polévky jedině z hladké mouky. Ale je pravdou, že někdo dělá nudličky do polévky z hrubé. ASi je to jen o zvyku, z hladné mouky jsou takové "vzhlednější".

ODPOVĚDĚT
dana n. (danca60) ID 403468 (22.5.2013, 18:00)
Když se dobře usuší, tak určitě to jde... dělám to běžně... když se "nudím", tak vykrajuji různé tvary z mini vykrajovaček, pak máme třeba jablíčkovou polévku, srdíčkovou, nebo kačenkovou ,-)

ODPOVĚDĚT
Martina S. (manka73) ID 266787 (22.5.2013, 17:18)
jasně že dají .... usušit a šup s nimi do pytlíku :-)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (22.5.2013, 16:18)
ano dělám i flíčky ,ale je nutné nechat dobře uschnout (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Monika K. (monky3) ID 66156 (22.5.2013, 18:19)
z jaké mouky děláte prosím.....hrubá nebo hladká? *-) díky moc (L)

ODPOVĚDĚT
Veronika B. (beruškaveruška) ID 118819, mimibazar.cz/vbabkova (22.5.2013, 16:24)
děkuji moc

ODPOVĚDĚT