Moji kluci :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Klára Ž. (Klarka137) ID 41996, mimibazar.cz/klarka137 (31.5.2013, 8:48)
Máte krásnou zahradu! A ten rybníček.. Páni!
A kavalírek jak je chlupatej , naše tři kavalíří slečny celé jaro prolínaly a teď mají na sobě pár chlupů, tak závidíme ,-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (JanaPas) ID 433039 (31.5.2013, 9:00)
jé, díky. Vy máte tři holky ? Tak jestli jsou jako náš Berny, tak vás lituji. ,-) Ten pitomec bude mít 8.7. 6let, ale je pořád jako mimino. Zásadně neposlechne, má nás na háku, válí se na sedačce, i když to má zakázaný, cpe se nám do postele a když se mu někdo víc jak 10 minut nevěnuje, tak fňuká. Stejně tak u česání. Leda u koupání mrčí blahem. ,-)My jsme si ho pořídili k našemu berňákovi, chtěli jsme dva pejsky a chovatelka nám doporučila právě kavalíra. Byli super dvojka. Arga-salašníka od podzimu nemáme. BErny asi teskní. No a chlupatý je, on když zametá těma svýma nohama, tak mi kůra lítá všude. V kuchyni máme nastláno stejně jako na záhonu ,-). A línat se mu nechce. Tak nevím, budeme muset někam do salonu na letní střih. ,-)

ODPOVĚDĚT
Klára Ž. (Klarka137) ID 41996, mimibazar.cz/klarka137 (31.5.2013, 9:16)
Nemluvíte o naší Julče? Taky tricolorka, taky šestiletá ,-) Zásadně chodí prostředkem záhonu, už tam má cestičku.. Kůru máme i v posteli.. O gauči ani nemluvím.
My pak máme ještě dvě BH.. Rok po Julince jsme jí pořídili parťačku (kavalíři mají rádi společnost, to je známá věc ,-) ) a pak kříženku flata s ridgebackem a když jsme o ní dost nečekaně přišli, holkám (a nejen jim) strašně chyběla, tak jsme si adoptovali ještě jednu BH (vysloužilou matku) ze slovenské množírny :-@ Manžel už velkého psa nechtěl a takhle má aspoň ta naše služebně nejmladší pusina konečně život, jaký si zaslouží.

ODPOVĚDĚT
Jana P. (JanaPas) ID 433039 (31.5.2013, 9:30)
jo, o množírnách mi ani nemluvte. To je na po tlamě. :-@ Ale kavalíři jsou zlatí. Ale nepochopím, jak je může někdo vychovat *-) ,-). Náš Berny (vlastním jménem Trevor z Krásné Gladys) je prostě svéráz. Kamarádí se s naší kočkou. Spí spolu v pelíšku a hlavně lítají po záhonech. A ta potvora, jak se před ním nakruduje tak mi ulomila už dvě papriky. 8-| Stáli jsme s manželem venku a najednou kolem nás proletěl blesk a za ním druhý. Než jsme se stačili vzpaatovat, tak letěli podruhé a ještě potřetí. Prostě se honí kolem celého baráku a to pak lítá kůra i šutry až na cestu. Sousedi to nechápou ,-) Je s nimi sranda. Ten váš "netopýr" je taky krásnej. A na gauči jí to sluší. ,-)

ODPOVĚDĚT