| Irena L. (IruBaru) ID 306180, mimibazar.cz/irubaru (15.6.2013, 13:06) |
No spíše jde o tu chuť dortu...doporučila bych, když je to pro prcka, aby promázání nebylo z másla..abyste volila takové lepší lehčí varianty...zakysané smetany s pudinkem atd... Mohu doporučit promazávací krém s pudinkem, do které vmažete nutelu..nebo i střídat s marmeládovým patrem..klidně zakyska s ovocem či marmeládou střídavě s pudinkovým/nutelovým krémem...klasickým piškotem nic nezkazíte..nemusí to být máslové těsta...v jednoduchosti je síla a když proložíte ovocem, které má rád, tak je to takové odlehčené, zvláční to i korupus..nakrájet na drobné kousky..buď do těsta, nebo krému nebo navrch na krém...a prokládat (piškot silnější rozřízenout třeba na 3 patra a promazat) Můžete upéct dva korpusy, do jednoho přidat kakao a mít dvojbarevný. Když rozřízenete na půl každý, tak máte 4 patra a na dát na střídačku světlý a tmavý.
ODPOVĚDĚT |