| | Lucie L. (LuckaL.) ID 267894 (17.6.2013, 22:01) |
z větší části máty už mám hotový sirup , zítra ostříhám zbytek na sušení , jen asi ten tymián nechám, tam je celý den tolik včeliček
ODPOVĚDĚT |
| | Markéta F. (makovice193) ID 455786 (18.6.2013, 14:52) |
Dobrý den Lucko, jak děláte prosím z máty sirup? já ji tu mám také spoustu a nechce se mi všechno jen sušit, moc děkuju Markéta
ODPOVĚDĚT |
| | | | Lucie L. (LuckaL.) ID 267894 (19.6.2013, 21:55) |
recept na mátový sirup jsem hledala na internetu, nejvíc se mi líbil na jedlikovo-vareni.blogspot.cz , nedávala jsem jen lístky máty, ale i stonky, opravdu velké hrsti, aby byla dobrá chuť a musím říct, že jsem louhovala 48 hodin, protože jsem dostala horečku a po těch 24hod. to prostě nešlo...ale o to víc voňavý ten sirup asi je, má i krásnou lehce nečervenalou barvu, řekla bych, že právě díky těm stonkům , určitě vyzkoušejte, nám moc chutná , teď se chystám na bezový, ten je u nás moc oblíbený, ale bez je můj největší alergen, tak u sběru docela trpím , ale co bych pro děti neudělala, že?
ODPOVĚDĚT |