Dětský psycholog Chrudim, Pardubice!
Moc prosím, nevíte o nějakém dobrém dětském psychologovi v těchto městech? Dcerka je veselá, hodně společenská, ve škole oblíbená a šikovná,ale během 1,5roku má za sebou úmrtí babičky,5 hospitalizací,hodně nepříjemných vyšetř.,tak doporučen psycholog
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Michaela L. (Anťa) ID 6050, mimibazar.cz/anta (1.7.2013, 15:40)
Dani a nechcete zkusit kinezioložku? Máme moc dobrou zkušenost s jednou paní z Pardubic, doporučila mi ji přímo naše dětská doktorka. Dcera jde do třetí třídy a už jsme byly 2x a super.

ODPOVĚDĚT
Lea K. (Lelabela) ID 304417 (1.7.2013, 16:02)
Jak se jmenuje, prosím? Možná též budeme v budoucnu potřebovat. Děkuji.

ODPOVĚDĚT
Jan B. (bozekjan) ID 426909 (1.7.2013, 14:06)
ježiši,kočička malá :-( (kocka) to je smutné !!!! možná vím,jak malé je...v dtství jsem také lehávala po nemocnicích a prošla si operacemi a řadou vyšetření....trvalo to fakt od malička až do 19let.,také jsem byla veselá,usměvavá,ve škole i na střední oblíbená,dětmi vyhledávaná,takový ten třídní šašek,ale jakmile došlo na zdraví nebo po večerech,nešlo to,poté jsem brávala uklidňující léky....ještě dneska mě tíží zdravotní stav,je mi 25...

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (1.7.2013, 14:18)
...přesně, jak píšete, vidím, že jste to měla stejné...psaly jsme si spolu už ohledně refluxu...naše Karolínka je opravdu veselá, společenská a oblíbená, školu miluje, ale během roku a půl toho má za sebou hodně a i když to na první pohled není znát, tak nám často večer pláče, že jí chybí babička a jak má strach, že jí zemřeme i my, tak vysvětlujeme, že babička už byla stará, kdežto my jsme mladí apod., mazlíme se, povídáme si...často také pláče, že chce být zdravá, že už jí to věčné marodění štve apod. V únoru si prošla menší "šikanou" od jednoho takového divokého spolužáka, to se naštěstí vyřešilo, ale také jí to moc nepřidalo, myslím, že psychologem nic nezkazíme...věděli jsme o jedné paní dr. v Chrudimi, ale je to prý pedagogicko psych. poradna a my prý potřebujeme klinického psychologa a toho marně hledám *-)

ODPOVĚDĚT
Jan B. (bozekjan) ID 426909 (1.7.2013, 23:34)
Dani,zdravím Vás a četla jsem níže,jak probíhala PH metrie :´( :´( chudinka,oprabdu mi je to moc líto :´(...Dani,mamka se taky snažila mě utěšovat,hodně jsme si povídali atd...já třeba celý večer jen ležela,brečela,mamka zamnou kolikrát přišla,slyšela smrkání z pokoje,taky jí to trápilo.Nejhorší u mě byly ty večery no,v hlavě tisíc myšlenek proč já,co mě ještě čeká,nemine,už jsem pak byla starší,takže jsem přesně věděa co mě čeká.človek se s tím tak nějak naučí žít a bere to jako nutné zlo.Držím malé i Vám palečky (L)kdyby cokoliv,klidně napiště vzkazík. (F)

ODPOVĚDĚT
Jana V. (Janinka.v) ID 146205, mimibazar.cz/janinkav (1.7.2013, 14:27)
Dani, máme doma něco podobného. Lucinka docela často začne najednou plakat a když se jí ptám co se stalo, tak se jí prý moc stýská po babičce (zemřela před 2lety) a po Chiccovi. Pak začne plakat ještě víc a že jestli prý taky umřu apod. Šikanu jsme taky zažili (naštěstí hned v začátku) a z fobie z doktorů se už snad celkem dostala. (F) Moc na Kájinku myslíme, je to úžasná holčička :-$ (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (1.7.2013, 14:46)
Jani, (F) jj, asi to patří k věku ten strach ze smrti, s Lucinkou toho máte už také strašně moc za sebou :´( No však to znáš...Kájinka je nyní hodně špatná z toho, jak pořád marodí, z lékařů strach naštěstí nikdy neměla, i nyní, když jí zavedli PH metrii, tak to bylo psycho, sami nám přiznali, že neví, čím to, že to šlo tak špatně...trvalo to 18 minut, zkoušeli jednu nosní dírku, pak druhou a celé to Kájinka příšerně proplakala, byl to hrozný řev a my museli čekat na chodbě, s ní jsme tam nemohli, po té době už tam chtěl jít Petr ťukat, ať to nechají být a nedělají to a ono se jim to zrovna podařilo, i tak byla dle dr. hrozně moc statečná...bolest to prý byla hrozná a stejně nám pak řekla, že ví, že to tak muselo být, že musí podstoupit všechna vyšetření a že to chápe...ale to její marodění a nejspíš i smrt babičky udělala své a tak ještě potřebujeme toho psychologa, snad nějakého seže

ODPOVĚDĚT
Jana V. (Janinka.v) ID 146205, mimibazar.cz/janinkav (1.7.2013, 15:25)
Aha, tak to jsem nevěděla. Mně o ní dávala kontekt známá, když byla tehdy Lucka na té poslední operaci (tehdy na tom byla dost špatně). (F)

ODPOVĚDĚT
Jana V. (Janinka.v) ID 146205, mimibazar.cz/janinkav (1.7.2013, 15:01)
Prý je dobrá Miloslava Kožíšková, ale osobní zkušenost nemáme (F)

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (1.7.2013, 15:08)
Tak už jsem našla, zavolala a paní dr. šla do důchodu, tak to má jiná, ale objednala nás a já jdu mrknout na recenze (F)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (1.7.2013, 15:02)
Jani, (F) moc děkuji, jdu mrknout (F)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno