Dortový korpus
Prosím nemáte některá nějaký dobrý a zaručený recept na světlý korpus?Všechny co jsem zatím vyzkoušela jsou moc suché,předem děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
natalie b. (pimpas) ID 108243 (6.7.2013, 17:31)
já peču už jen z hladké mouky a hlavně vychytat dobu pečení, do růžova už ne ,-)

ODPOVĚDĚT
Denisa Č. (tehulka) ID 117474, mimibazar.cz/denisacergicova (3.7.2013, 19:47)
Super,moc děkuji (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Milena L. (veveřáček) ID 257062, mimibazar.cz/veveracek (3.7.2013, 15:54)
Stejně jako paní Martina podemnou..je skvělej (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (vlkajda) ID 72403, mimibazar.cz/vlkajda (3.7.2013, 13:49)
já ještě korpus pokapu šťávou nebo kávou s trochou rumu :-)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (RosMar) ID 63025, mimibazar.cz/RosMar (3.7.2013, 13:48)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=91071

ODPOVĚDĚT
Kristýna N. (legally blonde) ID 139909, mimibazar.cz/legallyblonde (3.7.2013, 13:39)
používám recept na olejovou nebo na šlehačkovou bábovku a upravím množství

ODPOVĚDĚT
Lenka L. (ewelin 5) ID 353639 (3.7.2013, 11:43)
http://www.recepty.cz/recept/dortovy-korpus-pro-zacatecniky-14536 zkuste tento,je rychlý a fakt dobrý,jiný už nedělám (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Dagmar V. (dasav) ID 5286 (3.7.2013, 11:08)
4bílky špetka soli začít šlehat, jakmile se začne tvořit sníh, přisypat 160g cukr krupice vyšlehat v tuhý sníh, do kterého přišlehávat po jednom 4 žloutky a pak postupně zašlehat ještě 4PL oleje, ručně vmíchat 160g pol. mouky.

ODPOVĚDĚT
Kamila M. (mukina) ID 8735, mimibazar.cz/mukina (3.7.2013, 12:08)
Dělám úplně ten samý, jen rovnou smíchám bílky s cukrem a mám to krásně tuhé.
Místo krému dávám šlehačku, pomazankové máslo a zakys. smetanu + ztužovače šlehačky, dochutím cukrem a mandlovou trestí.....krémové u nás nikdo nejí.... (F)

ODPOVĚDĚT
Dagmar V. (dasav) ID 5286 (3.7.2013, 11:09)
do formy o průměru 26cm dělám ze 6 vajec.

ODPOVĚDĚT