Zavařování masa
Zavařovala jsem do sklenic maso. Víčka mi všechny držely, neprotáčely se,ale sklenice mám mastné, jakoby mi z toho protékala ta šťáva - asi jsem dala moc masa do sklenic. Může to tak být, nebo co s tím mám dělat?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Radka H. (anthurie) ID 105421, mimibazar.cz/anthurie (8.7.2013, 14:18)
Určitě bych neplnila do takové výšky. Já dávám vždy do 1/2 sklenice max 2/3 a vždy bez problémů. Nikdy mi neteklo ani se nekazilo. Víčka by měly být vtáhlé dovnitř.

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (Lenka451) ID 453249 (8.7.2013, 10:09)
Děkuji, uklidnili jste mě.

ODPOVĚDĚT
Zdeňka M. (zmimi70) ID 382255 (8.7.2013, 9:28)
To se stává (je to normální), musíte sklenice umýt.

ODPOVĚDĚT
Monika K. (pamojaan) ID 407784 (7.7.2013, 22:25)
To se mi stává u marmelády, kdyý jí dám moc do sklenice. Otřu a je OK.

ODPOVĚDĚT
Karolína T. (tyleka) ID 147660 (7.7.2013, 21:47)
Mně se to letos stalo poprvé, voda byla po hodině zavařování mastná a kalná jak polívka. Po druhém zavaření jsem omyla sklo jarem. Zavařovačky dostala dcera s sebou k moři a všechno je v pořádku.

ODPOVĚDĚT
Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (7.7.2013, 21:28)
nic, otřete to. vždy, když se horké vyndá z vody, tak to jde trochu ven, tím se vám to omastí. jak to chladne, víčko se přicucne.

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (paví očko) ID 241949, mimibazar.cz/paviocko (7.7.2013, 21:22)
nic, otřít sklenice, aby se zbytečně kolem víčka nechytala plíseň a uskladnit do chladu a temna... Maso se zavařuje na vysokou teplotu a dlouho, takže je normální, že se trocha vody (šťávy) dostane ven... +o(

ODPOVĚDĚT