grilovaná krkovice
maminy poraďte s grilovanou krkovicí,ale nenaloženou předem...slyšela jsem,že je lepší ji grilovat bez ochucovadel a okořenit až potom..máte zkušenosti,případně recepty?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Pavlina K. (kopa) ID 54400, mimibazar.cz/kopa (6.8.2013, 13:44)
nenaklepávám, kořením a nakládám dopředu, solím až těsně před položením na gril (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzana H. (Zuzanah1) ID 62576, mimibazar.cz/zuzanah1 (6.8.2013, 8:38)
Nakládáme do sojové omáčky Heinz (je bez glutamátu) a oleje. Po grilování lehce dosolíme. Výborné.

ODPOVĚDĚT
Jitka H. (Jessie109) ID 426673 (5.8.2013, 22:18)
já jsem vyzkoušela toto a super (Y) http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=6187

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (5.8.2013, 19:22)
Dělám to stejně jako Petra K. - 2 hodiny předem naložím do trošky oleje s česnekem, tymiánem a rozmarýnem, opepřím a osolím těsně před grilováním.

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (5.8.2013, 18:11)
Tak to si ani neumím představit - nekořenit...
Já tedy nakládám do bílého jogurtu a to je príma bašta (clamp)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (5.8.2013, 17:51)
já třeba jen ráno nebo i 2-3 hodinky před grilováním naložím buď do oleje nebo jen na sucho do zelených bylinek (libeček, rozmarýn, svůj bobkový list, tymián, mateřídouška, česnek). Solím až po grilování.

Když jsem líná, tak má směs od firmy RENY - "bylinkové máslo", která je opravdu luxusní a do ní to naložím. Tuto směs používám i na pečení brambor.

ODPOVĚDĚT
Marek P. (lussis) ID 193634, mimibazar.cz/lussis (5.8.2013, 17:37)
Taky jsem to viděla. Maso rychle grilovali na přírodno a hned poté dali do oliv. oleje, soli a třeba nějakého koření, tak na 3 minutky. Ale nezkoušela jsem. Je tam zřejmě víc cítit chuť masa než té marinády, ale do marinády předem se to zas dává proto, aby maso zkřehlo a přejalo chuť a vůni, tak nevím... (F)

ODPOVĚDĚT
pavla zelenková (londra) ID 182997 (5.8.2013, 17:20)
potírám hořčicí s provensálským kořením a olejem, dávám jednu lžičku soli na 8 plátků, tak dopoledne udělám a večer pečeme. Já hlavně naklepávám, nemám ráda vysoká masa....................

ODPOVĚDĚT
Libuše H. (Kuřátková) ID 84106 (5.8.2013, 17:15)
Leni, dávám hodinu až dvě před grilováním do soli, pepře (4 druhy) a oleje při pokojovce ne do lednice....a úplně to stačí, žádná chemie (Y) Posledně jsem dala místo pepře směs koření na divočinu a všichni jsme se olizovali až za ušima (L) (hello)

ODPOVĚDĚT