Napojení na hlídací agenturu...
Neznáte v Praze agenturu se kterou se dá domluvit na hlídání objektu...jako el.napojení...máme v Praze chatu a často se tam krade, uvažuji o nějakém kloudném zabezpečení s napojením na agenturu, ale nevím přesně jak to chodí, kolik to zhruba stojí ..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Kornelie S. (Kornelie) ID 42288, mimibazar.cz/kornelie (30.9.2013, 11:00)
Dobrý den, my jsme také napojeni na agenturu a i když jsme z Třince tak mám pocit že tato agentura funguje i v Praze jmenuje se CBS CECURITY zkuste mrknout na jejich stránky, každý výjezd se také platí, máme od nich čidla po celém domě a také už se stalo že jsme měli planý poplach ale díky Bohu za to protože než jsme neměli zabezpeč. tak nás dvakrát vkradli když se dům dostavoval a pak už měli smůlu :-D.Nyní máme od nich i kamerový systém a dokonce on-line takže kdekoliv jsme, spustí se alarm tak se on-line mrknem co se děje nebo neděje (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Dana H. (Dana D16) ID 8289, mimibazar.cz/danad (30.9.2013, 11:04)
díky mrknu na to (F)

ODPOVĚDĚT
Dana P. (dana.praha) ID 318287 (28.9.2013, 20:16)
Muj tchan ma nejak napojeny alarm na chalupe na mobil a kdyz dojde pokusu o vloupani, tak mu telefon vola a on hned zavola policii a ta ma povinnost tam vyjet. Jinak pred lety jsem pracovala v Telecomu a tenkrat se nejak pevna linka napojovala na pult centralni ochrany, takze moznosti asi bude vic. Detaily ale nevim ani k jednomu *-)

ODPOVĚDĚT
Lenka Hečková (Lenče) ID 26682 (28.9.2013, 12:52)
Máme bezpečnostní systém napojený na policii přes agenturu, stálo to poměrně dost, přesně nevím, ale můžu zjistit.Funguje nám to na dvě restaurace, musí se při příchodu odalarmovat a potom zase znovu zabezpečit, pokud se manželovi ozve alarm přes mobil, hned tam jede, nebo volá servírce co se děje, každý výjezd se platí zvlášť, naštěstí bydlíme blízko, tak je tam manžel rychleji než policie, jedná se i kolikrát o plané poplachy, ale my jsme spokojeni, bez toho už jsme přišly o dost peněz, tak raději takto, ale v podstatě je pořád v pohotovosti, nepříjemné je to hlavně v noci. (L)

ODPOVĚDĚT