Igamplia - vakcíny na imunitu!
Nemáte, prosím, někdo zkušenost u dětí? Dcerka ( 4 roky) se od jednoho roku léčí na imunologii pro špatnou imunitu, nyní se jí výsledky hodně moc zhoršily a od zítřka budeme jezdit na aplikace této vakcíny po dobu 4 měsíců více v komentáři...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Tereza G. (garyna) ID 92955, mimibazar.cz/garyna (7.10.2013, 17:56)
Dobrý den,

dcera (9let) injekce Igamplie také bude dostávat ( po 3 týdnech ). Zatím jsme byly na první aplikaci a nadšená z ní nebyla :-S. Příští týden máme jít na další..., takže výsledek zatím nemůžu hodnotit. Jen je zadeček po vpichu 2 - 3 dny bolestivý |-).

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (11.10.2013, 13:09)
Terko, dobrý den, (F)
moc děkuji za komentík a koukám, že jste z Brna, to asi chodíte také do AKI, ne? (F)
My tedy byli v pondělí na první aplikaci, dcerka je normálně moc šikovná, myslela si, že to budou odběry a tak jim šla nastavit ručičku a říkat básničku, při odběrech nikdy nepláče a sedí sama, ale jak se dozvěděla o tom, že to bude do zadečku, tak to byl boj...no zvládla to a příště prý plakat nebude, že to vydrží, tak uvidíme...žádnou reakci na to neměla, zadeček jí trošku bolel asi 2 hodiny a druhý den, jen když si na to sáhla, jinak vůbec, takže dobré...jsem zvědavá na výsledky do budoucna!
Kolik aplikací bude mít Vaše dcerka celkem?
Mějte se moc krásně a hlavně přeji, aby To naší i Vaší holčičce pomohlo (L)

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (6.10.2013, 21:39)
...po celou dobu nesmí ani do školky, takže pokud to dobře půjde, tak by mohla nastoupit v únoru...chci se jen, prosím, zeptat, zda máte někdo zkušenosti s touto vakcínou, zda opravdu zabrala, či nějaké nežádoucí účinky po aplikaci, jak to děti snášely apod...Předem moc děkuji (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT