Nábytek z dubového masivu
Nemáte prosím někdo tento nábytek z dubového masivu FIRE, nebo podobný s povrchovou úpravou olej a vosk? Pokud ano, prosím o radu, jak se ošetřuje, zda na něm nejsou extrémně vidět otisky, ... Za jakoukoliv radu či doporučení díky.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Monika F. (cetinka) ID 88393, mimibazar.cz/cetinka (20.10.2013, 19:21)
Zvažovali jsme taky tento, ale nakonec nám stolař udělal podobnou z masivu dub. Není vidět ani prach a naprostá spokojenost a otisky taky nejsou vidět. Jen na jídelním stolem když pojíme , ale je to z mastných ručiček děti, otřeme prontem a je vše ok. Z masivu dub už máme vše kromě kuchyně. a jedním slovem na údržbu superr (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (20.10.2013, 18:34)
Jani, nemám přímo tento nábytek, ale voskolejem máme ošetřené schody z masivu. Je super to, že případné škrábance nebo poškození si můžeme sami opravit jen lokálně, nemusí se celé přebrušovat jako u lakovaného dřeva.
Jinak jídelní stůl máme z masivu dubu ošetření bezbarvým supermatným lakem a dřevo taky vypadá, jako kdyby bylo úplně přírodní. Ale tam se kvůli škrábancům a poškozením musí přebrušovat a znova lakovat vždy celá deska.

ODPOVĚDĚT