PSTRUH - NĚJAKÝ DOBRÝRECEPT??
Koupila jsem pstruhy a dělám je jen na pánvi s česnekem a rozmarýnem.Poraďte nějaký jiný,dobrý recept.A děláte ho i v troubě??
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Romana F. (čoklet) ID 229624, mimibazar.cz/coklet (25.1.2014, 22:41)
já dám do vnitř máslo trochu citronu,osolím a bylinky vložím na pečící papír a peču v troubě nic lepšího jsem nejedla a je fakt že mám na něj už dlouho chut (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Ivana L. (kamélie) ID 24844, mimibazar.cz/kamelie (25.1.2014, 20:55)
(hello) Pstruhy osolím, vložím plátek anglické a prudce opeču na pánvi. Poté vyjmu, dám dovnitř nakrájený Hermelín a navrch opět anglickou - vložím do trouby. Můžete přidat trošku koření na ryby. Je to méně dietní, ale hodně dobré ,-)

ODPOVĚDĚT
Kamila M. (mukina) ID 8735, mimibazar.cz/mukina (25.1.2014, 19:05)
Smíchám hl.mouku s grilovacím kořením a červenou ml.paprikou, v tom je obalím pokmínuji a dávám na pánev s máslem, nebo jsem je dávala i do trouby a kousky másla pokladla na ně...úžasné, ta kůžíčka je pak moc dobrá, když na pánvi chytne takovou křupavou chuť..... (F)Nebo jsem dělala, jen nasolit a dovnitř a nahoru dát na kolečka nakrájenou cibuli a kousek zelené natě s kořenové zeleniny, taky dobré, dietní....děláme často, všemi způsoby, kupuji zásadně ze soukromého chovu 140,-kg a ty větší tak cca kolem 500g kus.jsou boží..

ODPOVĚDĚT
Aneta J. (Anetkas) ID 139486 (25.1.2014, 20:05)
taky taky kupujem ze soukromého chvu.Manžel je teď prvně pekl v troubě a nepopsatelný zážitek.Obalil je ve směsi hl. mouky a papriky.Nacpal je česnekem a bazalkou. (Y)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava Š. (svecina) ID 339697, mimibazar.cz/svecina (25.1.2014, 19:14)
(Y) (Y)přesně tak také kupujem přímo u pána který je chová vždycky je přímo před námi vyloví podběrákem a vybíráme si zrovna dnes jsme si koupili 6 kousku na zítra (pl)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava Š. (svecina) ID 339697, mimibazar.cz/svecina (25.1.2014, 18:25)
Zítra je budu dělat také dneska jsme je koupili čerstvé u rybáře mám je namočené v lednici ve slaném nálevu na 1 litr vody 10dkg soli zítra je jen opláchnu nasolené jsou tímto zpusobem akorát pokmínuju a dám je péct s bylinkovým máslem :-)ještě jsem zapomněla dodat že ten slaný nálev ještě pstruhy zbaví toho slizu pstruhy dělám jenom v troubě

ODPOVĚDĚT
Martina P. (Maniki) ID 188849 (25.1.2014, 17:52)
My jsme měli zrovna dnes....na másle potřené směsí česneku a grilovacího koření...je to mňamka

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (25.1.2014, 17:49)
já je dělám na másle posolím a pokmínuji a je to přírodní a moc dobré

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Vidy) ID 403512 (25.1.2014, 19:01)
Ja taky tak (flower)

ODPOVĚDĚT