Proč není bílkový sníh "křupavý"
Cukrářky, pomoc! Dělám koláč s bílkovým sněhem, který je smíchaný s rybízem. Poslední dobou se mi nedaří koláč upéct tak, aby sníh křupal, je takový hnusně "gumový".Kde dělám chybu?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Květoslava M. (nelinka.micinka) ID 118680, mimibazar.cz/nelinkamicinka (20.3.2014, 21:20)
Já také tenhle recept dělám a vždy mám sníh křupapý. Chce ho upect trošičku dozlatova :-)

ODPOVĚDĚT
Miroslava T. (unoky) ID 482287, mimibazar.cz/unoky (19.3.2014, 22:09)
Dobrý večer,dnes jsem dělala,poprvé,našla jsem ho na internetu a sníh byl křupavý,ale dost dlouho to trvalo,pekla jsem 45 min.dáváte do bílků cukr,já ještě nasypala cukr na ty ušlehané bílky,přeji at se daří,je výborná :-$

ODPOVĚDĚT