| Eva Š. (Evika) ID 5777, mimibazar.cz/evika (24.5.2014, 19:58) | mě zaujala pergola, krásná , jste spokojeni s tou plastovou střechou?
ODPOVĚDĚT |
| | Šárka B. (Visalaje) ID 283999, mimibazar.cz/visalaje (24.5.2014, 22:08) |
Máme ji 3 rok a bez problémů
ODPOVĚDĚT |
| | | Eva Š. (Evika) ID 5777, mimibazar.cz/evika (25.5.2014, 12:30) |
Není tam horko?
ODPOVĚDĚT |
|
Pavlína D. (smidik) ID 10108 (24.5.2014, 11:06) | Delam harburgery zvlast veprove a hovezi Veprove 600g masa nechavam pomlet krkovicku je nejlepsi, vetsi cibule, 3 strouzky cesneku, 2 cele vejce, 3 lzice strouhanky, sul pepr, majoranka, 2 lzice plnortucne horcice- vse smichat, mam na to sekacek, udelat placky- dovnitr orisek masla, obalit ve strohance a sup na gril, trosku se s tim spatne manipuluije, je potreba to obratit asi az za delsi dobu cca5 minut, aby se to nerozpadalo- ale lidi sui nemuzou vynachvalit, vzdy se to sni. Delam si i domaci bulky, jako na hambac. Hovezi- to mi zbylo z tataraku a je to basen, je to drazsi ale skvele- cili rostena cca500g, 2 lzice kecupu, vetsi cibule, 2 lzice horcice, 3 zloutky, 2 lzice worcestru, 2 mensi lzice mlete papriky, 2 lzicky soli a lzicka pepre, opet dat orisek masla a postup stejny jakou predesleho, po tomto hambaci se doslova zaprasilo. Dalsi tipy jsou predpecene brambory, nalozena cuketa v koreni na grilovanou zeleninu, paprika, ... Jediny dip co delam je cesnekova majoneza
ODPOVĚDĚT |
| Pavlína D. (smidik) ID 10108 (24.5.2014, 11:08) |
5 lzic majonezy z lidlu- muze byt i Helmans nebo domaci, 3 strouzky kvalitniho cesneku a na naredeni cca 3 lzice smetany na slehani- pouziti k bramboram i masu
ODPOVĚDĚT |
|
|
| Martina V. (Aliga) ID 10256, mimibazar.cz/aliga (23.5.2014, 22:47) | ted jsem "donalozila" na zitrek miluju medovou marinadu nejlepsi je na kureci... zkusili jsme i klasiku... cerstve maso, sul pepr a nikdo to nechtel nemame klasicky gril ale grilujeme na mramorove desce a to je proste "zranice"
ODPOVĚDĚT |
|
| Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (23.5.2014, 21:38) | mám pořád tendenci nakládat....ale po loňském speciálu Z. Polreicha o grilování, jsem zkusila nenaloženou a hlavně čerstvou - nerozmražovanou krkovici, po upečení jen osolit hrubou solí, popř. pepř a ten rozdíl je musím říct obrovský. No logicky co vody pustí maso když se rozmrazí a je pravda, že marinády se grilu spíše pálí a kapou do ohně. Zkuste nenaložit, uvidíte, třeba Vám bude chutnat jako nám, prostě ta chuť čistého masa
ODPOVĚDĚT |
|
| Denisa P. (DenulinkaK) ID 304090 (23.5.2014, 20:36) | Já dělám hermelín nebo nivu tak, že si nastříhám alobal, ten trošku pomažu olejem, dám hermelín (nebo nivu), posypu pouze kořením přímo na gril. hermelín (od vitany) a zabalím a je to. Sýry nenakládám dopředu. Jen třeba pár hodin.
ODPOVĚDĚT |
|
| Denisa P. (DenulinkaK) ID 304090 (23.5.2014, 20:32) | Já nakládám taky pokaždé. Dnes jsem naložila maso na zítra. Použila jsem cibuli na kolečka, česnek na kolečka, gril. koření, steak-koření, trošku chilli marinády a zalila olivovým olejem, zakryla a dala do lednice. Jinak dávám koření, co dům dal. Výborná je i zelenina na grilu, použiji jen koření na gril zeleninu od vitany a zaleji olivovým olejem.
ODPOVĚDĚT |
|
| Veronika M. (MiTiMa) ID 9170, mimibazar.cz/mitima (23.5.2014, 20:12) | Nakládáme směsí "co dům dal", nejlepší to mívá manžel a ty hermelíny s grilovacím jsou u nás nejoblíbenější, na svatbě, kterou jsme měli loni se jich snědlo strašně moc
ODPOVĚDĚT |
|
|
| Kateřina H. (kacule79) ID 62001, mimibazar.cz/kacule79 (23.5.2014, 19:20) | Zrovna teď jsem naložila na zítřek. Dělám tuto marinádu http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=7046 a pro děcka kuřecí na špejli jen v oleji s bylinkami a limetkovou šťávou.
ODPOVĚDĚT |
|
| Alice D. (Ála01) ID 188479, mimibazar.cz/ala01 (23.5.2014, 18:51) | Nakladame. A mame nalozeno uz na zitrek
ODPOVĚDĚT |
|
Petra K. (Oeren) ID 193759 (23.5.2014, 18:29) | nakládáme, jinak si to neumím představit
ODPOVĚDĚT |
|
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (23.5.2014, 18:06) | nakládáme....bez přísad myslíte jako maso bez ničeho?
ODPOVĚDĚT |
|
| Eva F. (Adélka+Terezka) ID 24072 (23.5.2014, 17:48) | nakládáme, manžel a luxusní, přidává tam med a to je pak a luxusní jsou hermelíny, ty u nás taky frčí, zrovna o víkend se chystáme grilovat
ODPOVĚDĚT |
| | Jana M. (yzys) ID 69346, mimibazar.cz/yzys (23.5.2014, 19:15) |
Prozradíte postup na gril hermelín ??? musí se nakládat dopředu a co koření prostě jak děláte vy? děkuji moc
ODPOVĚDĚT |
|