..Tak jsem zase doma... a jak vidite, cela nadsena
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Alena S. (dovemummy) ID 2788, mimibazar.cz/mamulka (30.5.2007, 21:30)
Reginko, jste opravdu kouzelná rodinka (Y) (Y) (Y)!!! Všechny Vaše fotečky jsou náááádhera!!! Kdybych je měla všechny komentovat, tak by nebyla ani jedna, kde bych nedala nejméně milion (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)!!!
Pozdravujeme Vás do Itálie (F) (F) (F).

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (31.5.2007, 8:04)
:-$ :-$ :-$ :-$ (L) (L) (L) Juuuu... |:o) |:o) |:o) Alo... Vy jste zlaticko!!!! Moooc me to od Vas tesi, ja zase obdivuju Vasi rodinku a Vase dve nadherne a vzdy dokonale sladene holcicky!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) O Vas ani nemluve.... Jste moc krasna, ale to urcite vite.... Mam kamaradku, ktera se Vam strasne moc podoba, jen je blondynka.. Ale jinak oci, pusa, nos, ale i strih vlasu a bryle..... jako dvojcata.... (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Taky Vas moc zdravim (nezila jste nahodou nekdy v Italii, v dobe ery modelky?? ;-) - to jsem ale zvedava, ze.... pardon, pardon....)... Mejte se krasne a (K) (K) (K) cele Vasi rodine!!! (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Alena S. (dovemummy) ID 2788, mimibazar.cz/mamulka (31.5.2007, 12:31)
:-$ :-$ :-$ ;-) ;-) ;-) Regííí, no - já jsem "krasavice" ;-) ;-) ;-) :-$ :-$ :-$!
Jo jo, po dvou dětech je to "jiné" :-D.
Jinak moc děkuji za komlimenty - od Vás si toho zvláště vážím, protože takové fotečky jako máte Vy, já ani nevyfotím, natož abych je tak nááádherně a přímo umělecky upravila... (L).
Jinak ty fotky ala "modelkovská éra" jsou skutečně z Itálie (Y) - je vidět, že máte přehled (clamp) (clamp) (clamp).
A pozdravujte dvojnici! Nemáte fotečku?
Pa pa pa a spoustu (K) (K) (K) (L) (L) (L)!!!
Krásný den! Ála + holky (F) (F) (F) (F) (F).

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (31.5.2007, 22:00)
(L) (L) (L) (L) (F) (F) (F) Jste opravdu krasavice, a urcite nejsem sama, co Vam to rika... A byla jste krasna pred detmi... ale ted jste jeste krasnejsi... nemate totiz jen supr figuru, ale predevsim nadherny slovansky oblicej, takovy ten nestarnouci... Italove museli urcite silet.... zive si to predstavuji.... ;-) ;-) ;-) Ali, bohuzel fotky te kamaradky nemam, zije uz delsi cas v Anglii a kdyz jsme se naposledy videly, nefotila jsem..... a predtim jsem zase nemela digitalni fotak..... Ale urcite to zkusim nekdy napravit, byla byste prekvapena..... A mooc diky za kompliment, jsem fakt rada, ze se vam nase (P) (P) (P) libi..... Tak (child8) (child8) (child8) (child8) (L) (L) (L) (L) (L)!

ODPOVĚDĚT
Věra S. (vesy) ID 11133, mimibazar.cz/vesy (29.5.2007, 17:59)
U babičky bylo líp, vid?! :-$ Příííště tu zůstaň aspoň dva měsíce!!! (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (29.5.2007, 20:27)
*-) *-) *-) *-) Mila teto... ja bych tam asi nejradeji zustala porad...... ale to by zas smutnila sardinska babi a deda.... jo jo... zivot... (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT