POZASTAVENÝ ÚČET...zřejmě podvodnice
Nemáte prosím zkušenost s paní na MMB ID 476824, poslala jsem peníze za plavky, které nedorazily a ani peníze jsem nedostala zpět, paní nekomunikuje a navíc má pozastavený účet, co to prosím znamená.........jsem z toho neskutečně zklamaná.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Petra B. (bouchalíček) ID 64947, mimibazar.cz/bouchalicek (9.6.2014, 12:42)
Dobrý den, Jani, já jsem se též u této slečny napálila s plavkama, poslala jsem jí peníze také dřív, než tam měla negativy. Mrkněte na neg. hodnocení, bylo tam podáno i trestní oznámení, vyplnila jsem ho a už je to asi 14 dní, ozvala se mi i policie, chtěla ještě nějaké iniciály. Jsem také poučená a hlavně znechucená :-@, co je to tady za haj... 8o| Člověk si řekne, že přišel o nějakou stovku, ale nejvíc štve to jednání. (6) Potřebují dát pár facek. Mějte se hezky Petra

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Andělínek) ID 13254, mimibazar.cz/andelinek (9.6.2014, 14:12)
Ach jo, přesně stejný názor mám i já........... +o( :´( Tak uvidíme, třeba se to dá nějak dohromady a úspěšně se to zakončí, i když moc tomu nevěřím...............) Také přeji krásný den............)

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Andělínek) ID 13254, mimibazar.cz/andelinek (9.6.2014, 9:59)
No už jsem to s adminem řešila, musíme se prý dát dohromady a jedna z nás podat trestní oznámení, oni nám prý nabízejí pomoc, ale podat to musíme my........já vím, obyčejně jsem ostražitá, ale bylo to ve spěchu a navíc co jsem koukala na hodnocení, jsou tam negativní až potom co jsem zaplatila já, platila jsem začátkem března............vím, že jde jen o 300,-, ale když čtu kolikrát to udělala, a to se ještě určitě nepřihlásili všichni, myslím, že nikdo není tak bohatý, aby podporoval podvodníky a navíc, co když si vytvoří jiný účet a bude se to opakovat...........??????? Ach jo, stalo se, kvůli 300,- stovkám neumřu, ale štve mě to jednání a vůbec jak si to někdo může dovolit, nejdřív komunikace super, a potom taková změna, zjevně dobře připravený podvod..........) +o(

ODPOVĚDĚT
Květoslava O. (oplovka) ID 389199 (9.6.2014, 9:54)
Já to dělám tak, pokud mám zájem koupit tady něco, tak se podívám na profil prodejce....popřípadě černou listinu.
Na aukru jsem koupila od pána, který měl dobré hodnocení, ale jak jsem potřebovala vyřídit reklamaci, tak se mi u jeho profilu
zobrazilo, že má zastavený účet.V době jak jsem kupovala, tak bylo vše ok .Někdy ten obchod je riziko i když je člověk opatrný.
Dalo by se komunikovat z adminem.

ODPOVĚDĚT
Helena H. (helena53) ID 138762 (9.6.2014, 10:40)
Taky jsem to tak dělala, do té doby, než jsem naletěla a spolu se mnou hodně ostatních . Hodnocení v době objednávek bylo samé plusové, ani jedno záporné. Jen jsem odeslala peníze, tak druhý den hned samé záporné hodnocení. No naletěli jsme, byl to podvodník a měl asi 5 profilů (zjistili jsme, že to byla povedená rodinka). Podali jsme i trestní oznámení a nic se stejně nedělo, ani jsme se nedozvěděli, jak byl potrestán. Takže můžete koukat na hodnocení jak chcete, stejně, když Vás někdo bude chtít okrást, tak to udělá. Holt někdo v tom umí chodit a někdo na to doplatí, bohužel. (6)

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Andělínek) ID 13254, mimibazar.cz/andelinek (9.6.2014, 10:05)
Už jsem se poučila.........sama jsem tu měla obchůdek a tohle bych si v životě nedovolila.........jen, aby si dotyčná paní neotevřela další obchůdek pod jiných jménem...............)

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Andělínek) ID 13254, mimibazar.cz/andelinek (9.6.2014, 9:50)
Já vím, je to i moje chyba, že jsem tak důvěřivá, paní zprvu komunikoval dobře, plavky jsem objednávala už začátkem března a to myslím, že negativní hodnocení neměla, nutně jsem je potřebovala na dovolenou, na administrátory jsem již psala, no tož to jsem já, důvěřivá a naivní..........prostě mi to nějak v tom spěchu nenapadlo, holky děkuju moc za podporu, dávala jsem to sem také proto, aby si ostatní mamky dávaly pozor, a to rozhodně větší než já.............. *-) :´(

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (9.6.2014, 9:30)
Na první pohled to vypadá na jasného černého prodejce, pokud tam předtím neměla uvedené IČ a další nacionále - ale spíš asi neměla, že. Nákup u takové osoby je vysoce rizikový a každý, kdo tak nakupuje, si vyloženě koleduje o problém. Podle hodnocení bych řekla že je to skutečně podvodnice a asi jediné řešení v tuto chvíli je spojit se s ostatními a podat hromadné trestní oznámení.

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (9.6.2014, 11:11)
Jitko, černých prodejců je tady na MMB mraky, určitě víc než polovina, podívejte se do inzerce, kolik jich má členství a prodávají nové zboží, ale IČ jich má jen pár. Administrátorům to je jedno, hlavně že jim zaplatí členství, já bych se velmi přimlouvala za to, aby to takhle jednoduché nebylo. (N)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (9.6.2014, 12:48)
Vím, že černí prodejci jsou problém. Pravděpodobně by to šlo ošetřit trochu lépe, aby tu nebylo tak jednoduché nelegálně podnikat. Hlavní problém by ale asi nebyl začátek, ale kontrola, protože dnes lidi jak na běžícím pásu živnost zřizují, pozastavují, ruší, mění oblast podnikání - administrátoři nemohou provádět takovou kontrolu, na to jsou příslušné úřady a obrátit se na ně může kdokoliv. A zdaleka se to netýká jen prodeje nových věcí, podnikání je i prodej použitých věcí, prodej vlastních výrobků ..... Je jen jedna účinná věc, kterou si lidé mohou nejlépe pomoct sami - prostě u černých prodejců nenakupovat.

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (9.6.2014, 14:49)
Jo, to jo, ale aspoň trochu by se to přefiltrovalo i tím začátkem...např. kdyby nebyl možný komerční prodej bez doložení živnostenského oprávnění. Druhá věc je to nakupování jen od prodejců s ičem...věřte že 90% nakupujících vybírá podle ceny a jestli kupují od poctivého prodejce, nebo od černého, jim je fuk...do té doby, než o peníze přijdou, to pak řeší... ale vím to podle svých zákaznic...spousta z nich mi přizná, že rozešle poptávku více prodejcům a rozhoduje se podle ceny a jestli jim uplete koše nebo ušije povlečení někdo s ičem nebo bez iča, jim je jedno. Naštěstí mám dost stálých zákaznic a přibývá i těch, které jdou víc po kvalitě než po ceně, takže konkurenci černoty zatím neřeším, ale i tak mě to hrozně štve, proč se má někdo párat s papírováním, platit masakrózní odvody a druhý na to prdí a je vysmátý +o(

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Andělínek) ID 13254, mimibazar.cz/andelinek (9.6.2014, 10:06)
Máte pravdu, jen když jsem platila já, negativní hodnoení tam neměla..........ponaučení pro mě, +o( :´(

ODPOVĚDĚT
Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (9.6.2014, 9:30)
Asi jste o peníze přišla (N), podívejte se k ní do hodnocení kolik lidí dopadlo stejně jak Vy 8-|. Musíte se na hodnocení dívat před tím, než někomu pošlete peníze, tady to je do očí bijící :-|.

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Andělínek) ID 13254, mimibazar.cz/andelinek (9.6.2014, 10:03)
Platila jsem mnohem dříve, než tam ta negativní hodnocení byla.........ach jo

ODPOVĚDĚT
Martina V. (VMarťa) ID 235808, mimibazar.cz/vmarta (9.6.2014, 10:25)
Hm, tak to jste nemohla tušit, pokud už čekáte tak dlouho :-(. Zkuste se spojit s ostatníma, co jsou již v hodnocení a zajděte na Policii. Já taky takto naletěla 2x, ale podařilo se mi naštěstí ty peníze z nich dostat zpět. Od té doby si už dávám větší pozor, ale někdy to ovlivnit nejde *-). Hodně štěstí, ať Vám to dobře skončí (F)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (9.6.2014, 9:26)
Pošlete dotaz administrátorům. (F)

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Andělínek) ID 13254, mimibazar.cz/andelinek (9.6.2014, 10:04)
už jsem posílala, viz kmůj komentář výše, děkuji

ODPOVĚDĚT