Chtěla bych tyto suroviny více zařadit do jídelníčku. Jaké jídla z těchto surovin vaříte? Odkaz na recept potěší....děkuji
Lucie K. (lucie212) ID 321849 (12.8.2014, 14:22) | Ve Zlíně je krásná ZOO, v centru Zlína výstava panenek a ve Zlatém Jablu je výstava Lega.
ODPOVĚDĚT |
|
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130131/18/a406290-1359654994.jpg) | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (12.6.2014, 14:13) | miluji kus-kus nejraději s pečenou zeleninou a kuřecím masem výborná je zapečená pohanka http://i.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif dělám velmi často. ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | Simona H. (simonakl) ID 196494, mimibazar.cz/simonakl (12.6.2014, 20:18) |
odkaz mi nefunguje ![:-$](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/12.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/140808/13/a4451-1407497779.jpg) | Lada Š. (lase) ID 4451, mimibazar.cz/lased (12.6.2014, 13:02) | Dělám jáhly jakoby na sladko. Spařím, uvařím, přidám do nich sušené nakrájené švestky, nadrcené vlašské ořechy a 2-3 čajové lžičky medu. Výborné!
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/180526/21/a140003-1527362714.jpg) | Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (12.6.2014, 13:01) | Bulgur vařím často jako přílohu, nebo z něho dělám "rizoto" tedy bulguroto pohanku používám taky všude možně, do polévek, přílohu, v receptech mám zapečnou s houbami-výborná. Jáhly a kuskus nemáme rádi. ![(hello)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/131026/17/a126004-1382802857.jpg) | Pavlína F. (anilvap2) ID 126004, mimibazar.cz/anilvap2 (12.6.2014, 11:33) | koukněte se tady http://www.varimezdrave.cz/ je tam hodně receptů. já nejčastěji dávám do salátů, do rizota, bulgur jako přílohu.
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130316/16/a86656-1363448663.jpg) | Ilona Č. (asadka) ID 86656 (12.6.2014, 11:12) | Včera jsme měli nastavované šťouchané brambory - s pohankou a smaženou cibulkou . Je to žrádýlko . Kuskus je výborný jako rizoto...dáte co máte doma za zeleninu i maso (lze i tuňáka)...je to rychlovka. Dcera si dělá do hrnečku i snídani na sladko (např. jablko a skořici). Bulgar je to samé. Jáhly neumím, ale taky chci něco vyzkoušet. Ještě hodně používám různé "vločky" -polévky, placky...
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100509/10/a245784-1273395048.jpg) | VLASTA H. (VAJAJ) ID 245784 (12.6.2014, 11:00) | Zdravím Simi Bulgur je výborný s kyselým zelím a vařené pravé hříbky, pak dochutit dle svého-taky s masem na kostičky a zeleninka jen promíchat-já miluju jen s osmaženou cibulkou a žapionama Kuskus-pohanka-jáhly dělám tak samo na slano, jako bulgur opavdu tam můžete prdnout co máte ráda-rádi a taky je dělám na sladko pohanku třeba se strouhanýma jablíčkama posypat oříšky a pokapat medem se sušenýma švestkama posypat opraženýma mandlovýma lupínkama polít medem-nebo halandské kakao to vše i s jáhlama.Kuskus jím hodně s dušenou mrkví na větší kolečka a osmažená cibulka nebo porek opravdu jde z toho spoust věcí a chutně a zdravě ![(L)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
|
Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (12.6.2014, 10:47) | Vařím je na způsob rizota, nebo jako samotnou přílohu. Včera jsme měli jáhly s kukuřicí a kuřecím masem, předtím bulgur se zelenými fazolkami. Většinu je vařím ve vývaru, bulgur, jahly i kuskus jsou do 20 minut hotové, stačí je vhodit do vroucího vývaru, tak tři minutky povařit a pak je nechat odstát.
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130316/16/a86656-1363448663.jpg) | Ilona Č. (asadka) ID 86656 (12.6.2014, 11:06) |
Jééé, ty jsi se mi ztratila "z pokecu" ![,-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (12.6.2014, 12:36) |
No jo, já to raději smazala. ![:-$](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/12.gif)
ODPOVĚDĚT |
|