Bulgur, jáhly, pohanka, kuskus
Chtěla bych tyto suroviny více zařadit do jídelníčku. Jaké jídla z těchto surovin vaříte? Odkaz na recept potěší....děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 14 komentářů
Lucie K. (lucie212) ID 321849 (12.8.2014, 14:22)
Ve Zlíně je krásná ZOO, v centru Zlína výstava panenek a ve Zlatém Jablu je výstava Lega.

ODPOVĚDĚT
Simona H. (simonakl) ID 196494, mimibazar.cz/simonakl (13.6.2014, 10:00)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=119320

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (12.6.2014, 14:13)
miluji kus-kus nejraději s pečenou zeleninou a kuřecím masem (Y)výborná je zapečená pohanka http://i.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif dělám velmi často. (Y)

ODPOVĚDĚT
Simona H. (simonakl) ID 196494, mimibazar.cz/simonakl (12.6.2014, 20:18)
odkaz mi nefunguje :-$

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (12.6.2014, 21:17)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=99895&user=335642 tak snad už to bude ok (Y)

ODPOVĚDĚT
Lada Š. (lase) ID 4451, mimibazar.cz/lased (12.6.2014, 13:02)
Dělám jáhly jakoby na sladko. Spařím, uvařím, přidám do nich sušené nakrájené švestky, nadrcené vlašské ořechy a 2-3 čajové lžičky medu. Výborné!

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (12.6.2014, 13:01)
Bulgur vařím často jako přílohu, nebo z něho dělám "rizoto" tedy bulguroto ,-) pohanku používám taky všude možně, do polévek, přílohu, v receptech mám zapečnou s houbami-výborná. Jáhly a kuskus nemáme rádi. (hello)

ODPOVĚDĚT
Pavlína F. (anilvap2) ID 126004, mimibazar.cz/anilvap2 (12.6.2014, 11:33)
koukněte se tady
http://www.varimezdrave.cz/

je tam hodně receptů.
já nejčastěji dávám do salátů, do rizota, bulgur jako přílohu.

ODPOVĚDĚT
Ilona Č. (asadka) ID 86656 (12.6.2014, 11:12)
Včera jsme měli nastavované šťouchané brambory - s pohankou a smaženou cibulkou (pl). Je to žrádýlko ,-). Kuskus je výborný jako rizoto...dáte co máte doma za zeleninu i maso (lze i tuňáka)...je to rychlovka. Dcera si dělá do hrnečku i snídani na sladko (např. jablko a skořici). Bulgar je to samé. Jáhly neumím, ale taky chci něco vyzkoušet. Ještě hodně používám různé "vločky" -polévky, placky...

ODPOVĚDĚT
VLASTA H. (VAJAJ) ID 245784 (12.6.2014, 11:00)
(hello)Zdravím Simi (F)Bulgur je výborný s kyselým zelím a vařené pravé hříbky, pak dochutit dle svého-taky s masem na kostičky a zeleninka jen promíchat-já miluju jen s osmaženou cibulkou a žapionama (Y)
Kuskus-pohanka-jáhly dělám tak samo na slano, jako bulgur opavdu tam můžete prdnout co máte ráda-rádi a taky je dělám na sladko pohanku třeba se strouhanýma jablíčkama posypat oříšky a pokapat medem (Y)se sušenýma švestkama posypat opraženýma mandlovýma lupínkama polít medem-nebo halandské kakao (Y)to vše i s jáhlama.Kuskus jím hodně s dušenou mrkví na větší kolečka a osmažená cibulka nebo porek ,-)opravdu jde z toho spoust věcí a chutně a zdravě (L)

ODPOVĚDĚT
Lucia H. (tajpa) ID 335642, mimibazar.cz/tajpa (12.6.2014, 10:51)
Pohanku zapékám http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=99895&user=335642

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (12.6.2014, 10:47)
Vařím je na způsob rizota, nebo jako samotnou přílohu. Včera jsme měli jáhly s kukuřicí a kuřecím masem, předtím bulgur se zelenými fazolkami. Většinu je vařím ve vývaru, bulgur, jahly i kuskus jsou do 20 minut hotové, stačí je vhodit do vroucího vývaru, tak tři minutky povařit a pak je nechat odstát.

ODPOVĚDĚT
Ilona Č. (asadka) ID 86656 (12.6.2014, 11:06)
Jééé, ty jsi se mi ztratila "z pokecu" ,-)

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (12.6.2014, 12:36)
No jo, já to raději smazala. :-$

ODPOVĚDĚT