Půjčeni automobilu Zakynthos - Tsilivi
Prosím jaká je cena za pronájem automobilu(stačí nejmenší auto)přes delegátku, nebo domluvit auto již z ČR?Prosím o vaše zkušenosti. Oblast Tsilivi
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Sofie N. (arkuda) ID 488587 (2.7.2014, 12:41)
Pokud si ho půjčíte přes delegátku zaplatíte navíc to, co je provize za zprostředkování a jde delegátce do kapsy jako přivýdělek a není malá!My vždy půjčujeme sami, pokud to jde, tak už z ČR, auto přivezou ve smluvený čas, vždy je čisté a hlavně s plným pojištěním a bez spoluúčasti! Z vlastní zkušenosti Vám mohu doporučit tuto půjčovnu. My jejich služby využili na Rhodosu a Krétě a k plné spokojenosti! http://www.zakynthos-pujcovna.cz/

ODPOVĚDĚT
Daniela F. (alienad) ID 279616 (2.7.2014, 12:22)
My jsme měli loni na Zakynthosu půjčený auto přímo přes hotel,bylo to super ráno auto přivezli a večer jsme ho zas nechali před hotelem,klíče na recepci a oni si ho odvezli,vše bez starostí (Y)

ODPOVĚDĚT
Radka P. (RadoušP) ID 237793, mimibazar.cz/radousp (2.7.2014, 12:08)
Souhlas s níže uvedeným, jen jako tip - zeptejte se v půjčovně, zda je možné rozložit využití půjčovného - většinou to lze...3 dny vyjdou mnohem výhodněji než půjčování na jeden den, ale dá se to i tak, že zaplatíte 3 dny, ale auto si necháte přistavit obden. Můžete pak výlety střídat s koupáním. Nebo se můžete domluvit s dalšími dovolenkáři a společně půjčit auto napůl a domluvit se, jak si ho prostřídáte.

ODPOVĚDĚT
Gabriela P. ((Gabriška)) ID 281317, mimibazar.cz/gabkapitelova (2.7.2014, 11:40)
Každopádně si pak sjednejte pojištění. S námi na Zakhyntosu byl mladý pár, podařilo se jim nabořit nějakou zídku, a protože se nepojistili (bylo to nějaké pojištění k autu), měli pak velké potíže a mělo je to stát hromadu peněz :-| a pozor na silnice-většinou jsou uzounké,mají zvláštní hladký (až kluzký )povrch,a zatáčky i o 180C..a přednost má ten, kdo troubí první *-) My jsme si raději auto nepůjčovali.na výlet jsme jeli lodíkolem ostrova, s koupáním na moři, a v zátoce pirátů..to bylo úžasný (Y)Moc se nám tam líbilo :-)
Tím vás nechci vystrašit. Jen upozornuji na možná rizika :-)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (upraveno 2.7.2014, 11:55)
Půjčení auta nejlépe na místě ....usmlouváte a dohodnete se .... nejlépe je si to rozvrhnout aspoň na 5 dní a objet ostrov celý -jeden den věnovat hlavnímu městu-projít město , trh, v přístavu vydržíte koukat a pak posedět na Bochali dát si nějakou dobrotu , vykoupat se. Udělat si některý den výlet lodí do Modrých jeskyní- nejlépe sami bez delegáta vyjde to levněji. Zajet si lodí na pláž ztroskotání . I vesničky v horách mají své kouzlo ,to miluji nejvíce vidět jak žijí dodnes skromě v prostých domečcích a nakoupit si místní produkty výtečné ořechy v medu, olivy.


No s tím pojištění je to pro mě samozřejmé, ale pro ty co si půjčují prvně ,dobrá připomínka, na tom by nikdo neměl šetřit.. Člověk si myslí , nic se nemůže stát. Ale opravdu je potřeba mít zkušenost tam na těch cestách. První roky mi to dávalo zabrat, pak si člověk zvykne, že není kam spěchat a opravdu nepřeceňovat se

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (2.7.2014, 11:16)
Přes delegátku je to obvykle šílěně drahé. Pokud si chcete půjčit z ČR, koukněte na stránky Hertz, Budget nebo Avis, ale je to taky drahé. Vždy si půjčujeme auto od místních půjčoven a nikdy nebyl problém. Delegáti vždycky zastrašují, aby si lidé půjčovali u nich, ale jsou to nesmysly.

ODPOVĚDĚT