~~PERGOLA a vlny z látky na stropě ~~
...prosím kdo máte v pergole na stropě z látky vzdušné vlny,můžete mi poradit jakou látku,čím ji přichytit,zda na šňůry či lanka...atd.Děkuji moc,moc...M.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Marcela C. (MarcaCa) ID 340288 (26.7.2014, 22:51)
Zdravím, mám doma látkové zastínění na terase. Skoro rok jsem se trápila s nápadem jak to vymyslet, ale už třetí rok to super funguje a všichni co k nám příjdou tak čučí jak je to útulné. Říkám tomu baldachýny ,-) Ráda Vám pošlu foto, napište mi Váš mail do vzkazů. Foto do bydlení nedávám, nejdříve jsem si myslela, že nemám co ukazovat, teď po 8 letech bydlení v domečku, jsem pochopila, že bych někoho inspirovat mohla, ale na druhou stranu nemám náladu na blbé komentáře nějakých trapek, které sem do bydlení lezou (box). Mějte se krásně a přeji zábavu při tvoření Vašeho bydleníčka (Y)

ODPOVĚDĚT
Alena B. (princeznaA) ID 526094 (31.7.2014, 20:52)
Marci, zdravim vas, prosim, mohla byste mi take poslat foto tech baldachynu? Ja mam pouze na bocich zavesy a na strese lamany bambus. Ale je nevyhoda, ze tam prsi. Nejlepsi by bylo plexisklo a zespodu to zakryt tim baldachynem.
Dekuji! a.

ODPOVĚDĚT
Daniela B. (Dallien) ID 65006, mimibazar.cz/danielabasna (10.7.2014, 10:38)
Sousedi mají. Koupili nějakou hrubší látku v Ikei (závěsovina?), našili šňůrky. Vždycky na jaře si to tam přivážou, na podzim sundají.
Jinak mají udělanou stříšku z plexiskla, tu látku mají pod tím, přivazují na trámy.

ODPOVĚDĚT