Vizualizace koupelny 4
umyvadla
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Sofie N. (želva17) ID 391765 (15.7.2014, 22:55)
Mě tam ruší všude ta hnědá barva. :-)

ODPOVĚDĚT
Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (15.7.2014, 20:39)
Já bych přidala na stěny více bílé a nebála bych se celé hnědé podlahy a na stěny bych jí už ani nedávala a mozaiku také ne. Dlaždice bych zkusila otočit na šířku. Koupelna se tak opticky zvětší, také to tak mám (viz moje fotky) Jo a ta řada dlaždic za vanou, tam bych udělala vyšší sokl, jinak se tam bude držet voda. Mám to tak ve druhé koupelně a když se dcera koupe a nakachní tam, tak já musím vlézt do vany, abych to otřela.

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (15.7.2014, 22:15)
Děkuji za názor (L). To je dobrá rada s tím soklem. (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Iva N. (ivaiva3) ID 417865 (15.7.2014, 15:41)
Souhlasím s paní Petrou Š.taky se m nelíbí ty umyvadla s kohoutky, přijde mi to už staromódní a když si děláte novou koupelnu,tak bych šla do něčeho modernějšího. Samozřejmě pokud se vám tohle líbí, tak nic proti :-)

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (15.7.2014, 16:02)
Nelíbí :-$, přání manžela. Už jsem odpovídala paní Petře, co ho k takovému přání vedlo. (L)

ODPOVĚDĚT
Iva N. (ivaiva3) ID 417865 (15.7.2014, 21:31)
Aha , tak chce to kompromis s manželem :-) a co takhle ještě dát jedno velký zrcadlo než mít ty dvě. Tím jak ty umyvadla a zrcadla jsou oddělený každý zvlášť ,tak mi to přijde jak na zachodech ZŠ ,-)

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (15.7.2014, 22:02)
Myslím, že už manžel tuto myšlenku opouští (podporuje mě jeho maminka (H) ) Jedno zrcadlo tam nejde, uprostřed je elektrika. už nebylo kam dát zásuvky. A záchody na ZŠ je trefné, ,-) asi profesionální deformace. Jsem učitelka na 1. stupni.

ODPOVĚDĚT
Iva N. (ivaiva3) ID 417865 (15.7.2014, 22:45)
Hihi,tak to jsem se trefila s tou ZŠ :-) co zkusit ještě poskládat jinak tu koupelnu,aby vám to tam pak dobře vyšlo skrz tu elektřinu.jinak když už vás podporuje i manželova maminka,tak už by nějaký kompromisy a ústupky mohly vyjít :-) my teď stavíme druhý domek a taky si snažím prosadit své,i když je to někdy náročnější ,ale jak se jednou něco postaví pak už se jen tak něco nepředělá,takže fakt zvolit tu nejlepší variantu ,aby se vám pěkně bydlelo a taky vše líbilo :-)

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (15.7.2014, 23:32)
Bohužel to moc jinak poskládat nejde, už jsou všude udělané instalace i elektrika. Nechtěli jsme přestavovat starý domek, tak jsem se pustili do novostavby. bohužel jsem měli smůlu i na projektatnta i na stavbení firmu. Oboje doporučeno spokojenými přáteli. Tři roky stavba stála a teď nás k pokračování přinutil konec nájemní smlouvy a nutné stěhování. proto se to řeší všechno rychle, rychle a to mě štve. Dolní koupelnu i kuchyň jsem si vysnila a prosadila svoji představu. Ale u té horní jsem měla představu, že ten prostor je větší a teď narážím na technicky nereálné věci.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (15.7.2014, 13:54)
to na podlaze je hnědá dlažba nebo kobereček? Vypadá to, jako když vám nezbyly bílé dlaždice.
A skříňky a další úložné prostory budou mít jaký dekor? Nelíbí se mi ty umyvadla a kohoutky ze zdi, to už je hodně "old school", to samé ty poličky pod zrcadly.

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (16.7.2014, 13:29)
To je právě to, rychle, rychle.... a beze mně :-S. Blbý je to, že už tam instalatér všechno udělal podle plánu a je protivný něco měnit, že jsme si to měli rozmyslet dřív. Což má teda pravdu.
Nějak to vymyslíme, děkuji moc za rady. (F)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (16.7.2014, 13:35)
Radu, držím vám palce (Y) (Y) ... mně by řekl jednou, že jsem si to měla rozmyslet dřív a za klobouk by si to rozhodně nedal :-@ ... já platím, tak on bude poslouchat. Já jsem nechala obkladače sundat půl koupelny obkladaček, protože mu neladily spáry na protějších zdech. Zedníky jsem nechala znovu postavit lešení do patra a zazdít okno nad schody, protože se mi nelíbilo, jak to vypadá zevnitř z chodby. Dveře z ložnice do šatny se předělávaly třikrát, než jsem našla to správné umístění. Malíři přemalovávali dvě zdi zpátky na bílou, protože se mi všechny béžové pak zdály moc. Jen pak zastavilo moje auto u stavby, tak řemeslníci vybíhali ven, co se stalo ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (15.7.2014, 16:00)
To hnědé je dlažba ,-). Chtěla jsem hnědou podlahu a možná sem tam bílou dlaždici pro zpestření, ale paní designérka v koupelnovém studiu navrhla v prvním návrhu podlahu bílou. :-S
Kohoutky ze zdi se mi taky moc nezdají, to je přání manžela. V současném bytě mu vadí, že pod kohoutek skoro nic nestrčíme, aby se do toho dala napustit voda a člověk se pořád musí naklánět do vany (dřez v kuchyni je na tom totiž podobně) (6). Ale zkouším ho přemluvit a hledám vyšší baterii. Dvě zrcadla a něco na odkládání (tady poličky) jsou proto, že uprostřed jsou zásuvky. Bohužel elektrika nebyla možná nikam jinam dát.
Díky za rady, já jsem na tohle dřevo, něco mi vadilo a nevěděla jsem co.

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (15.7.2014, 16:37)
Dobře, tak nějaké designové baterie ze zdi, i když cena oproti stojánkovým bude xnásobná. Dobře, dvě umyvadla, ale dala bych umyvadlové mísy a pod ně velkou skříňku s úložným prostorem. My máme třeba jedno velké umyvadlo 80 cm a pod tím skříňku 140 cm, takže na každé straně ještě v pohodě položím složený ručník a plno dalších věcí. Skříňka má 5 šuplíků 2-velké a 3-malé, takže tam uložím nejen náhradní ručníky, župan, všechny přípravky na vlasy, žehličku, kosmetický kufřík, manžel tam má veškerou svojí kosmetiku ... nemáte totiž v celé koupelně kreslené vůbec žádné úložné prostory.
Poličky pod umyvadla bych nedávala určitě, nechápu totiž jejich smysl, když kryjí zrcadlo, ve kterém se potřebujete vidět. Nevím, jak bude řešené osvětlení zrcadel, ale hezká by byla i s intergrovaným osvětlením ... my máme třeba nad hranatým umyvadlem zrcadlo s "hranatým osvětlovacím páske

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (15.7.2014, 16:38)
osvětlovacím páskem" a nad oválným umyvadlem obdélníkové zrcadlo, ale má ten světelný pásek oválný přesně v tvaru umyvadla.
Chce si s tím trochu pohrát ... třeba nerez žebřík mi přijde zbytečný, navíc ho tam máte úplně just. Dejte si bílý, budete moct mít menší, protože víc hřeje.

A jinak s tou nízkou baterií, to je opravdu špatným výběrem baterie ... dneska se dělají i baterie do desky, které se postavují vedle umyvadlové mísy a ty jsou hodně vysoké, pod ty strčíte klidně kýbl.

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (16.7.2014, 10:51)
Elektriku nám dělá kamarád, domluva s ním je dobrá. Zásuvka pod žebřík by asi šla, ale zásuvky a vypínače mezi zrcadly nejdou přendat. Já jsem navrhovala dát žebřík na zeď u sprchového koutu (na tu příčku), to se nelíbí manželovi. Ještě se pobavíme a poměříme, jen co se vrátí ze služebky. (L)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (16.7.2014, 11:33)
pokud by se dal pryč žebřík, tak by ta stěna s umyvadly a zrcadly šla vyřešit o hodně líp a zásuvky i vypínač na zrcadlo by šly dát určitě na jednu stranu vedle umyvadla, máme to tak v obou koupelnách.
Určitě chce tu koupelnu ještě hodně prodiskutovat a zkoušet další a další varianty, tohle je hodně "provizorní" a jen tak aby to bylo hotové, tak to tak prostě uděláme, i když to není vůbec ideální, ani moc hezké ... to je velká škoda.
Držím palce, ať je s manželem domluva (Y)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (15.7.2014, 23:24)
Moc děkuji za rady. S těmi světelnými pásky si to neumím představit, asi jsem to ještě neviděla. Úložné prostory: velké budou v koutě ya sprchovým koutem, špatně se tam poleze pod tu šikminu, ale dají se tam schovat mnohé věci. Ale to, co člověk potřebuje každý den nebo několikrát týdně, to moc vyřešené nemám. Myslela jsem na úložnou lavici pod umyvadla s košíky. Bohužel šuplíky tam nejdou dát, dole je zásuvka k žebříku, aby se dalo přitopit v koupleně, i když už se normálně netopí. Žebřík bude bílý, už je koupený.
Všechno je na té stěně moc na sobě, já jsem chtěla dát žebřík na stěnu od sprchového koutu nebo na druhou stranu okna. Ale to je prý technicky v současné době nereálné. V době malování projektu to bylo jinak, ale to je na dlouhé vypravování, co jsme tři roky řešili přes právníky se stavební firmou.

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (16.7.2014, 8:21)
Radu, pokud nemáte obloženo, tak přesekat zásuvky, které jsou zemi zrcadly a přendat zásuvku na žebřík je opravdu jen to nejmenší, otázka chvilky. A měnit kvůli tomu celý vzhled koupelny a přijít o úložné prostory, které se logicky pod umyvadly nabízejí, to já bych teda nikdy nepřistoupila. Buďte na řemeslníky tvrdá, nechte je to předělat, bydlet tam budete vy a platíte to taky vy, takže to musí být podle vašich představ. Oni mají skákat, jak vy pískáte.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Martina T. (marťan3) ID 276907, mimibazar.cz/martan3 (15.7.2014, 8:38)
je to vaše koupelna to v prvé řadě musí se líbit Vám :-) já za sebe bych dala úplně pryč hnědou je to moc barev a působí to strakatě určitě bych nedávala dvě zrcadla jen jedno veliké a bílá podlaha (mám ji doma) :( a nikdy více každý den ji vysávám jinak zelená s bílou moc krásné jemné :))

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (15.7.2014, 9:31)
Moc děkuji za názor (Y). Zadání pro návrhářku bylo - hnědá podlaha a možná sem tam bílá dlaždice. Udělala to jinak. Úplně v prvním plánu před třemi roky jsem měla v hlavě bílo-zelenou kombinaci s dřevěnými doplňky (pod dojmem hotelové koupelny v Itálii ,-) ). Ale pak jsem si říkala, že ta hnědá na podlaze by mohla být praktická. Jen jsem nevěděla, jak to kombinovat na stěnách. Zrcadla musí být dvě, protože mezi nimi je elektrika (zásuvky), už to nebylo kam dát, je to na centimetry. Bohužel. :-S

ODPOVĚDĚT
Simona E. (borstice) ID 73296, mimibazar.cz/borstice (14.7.2014, 23:10)
Podle mě to máte moc hezky navržené, ale místo dvou jednotlivých umyvadel bych dala jedno spojené dvojumyvadlo, nevím, jestli to píši dobře, myslím, že by to vypadalo lépe. Máme také (P) mám v rodinných, jinak super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Radka S. (Plysovka) ID 136645, mimibazar.cz/plysovka (14.7.2014, 23:36)
Děkuji. Dvojumyvadlo bylo také ve hře, ale z praktických důvodů jsem se rozhodla jinak. Je tam málo místa, tak jsem volila dvě okrouhlá umyvadla, aby se k nim dalo přistoupit i z boku.

ODPOVĚDĚT
Simona E. (borstice) ID 73296, mimibazar.cz/borstice (15.7.2014, 8:13)
Aha, tak to jo :-)

ODPOVĚDĚT