Zase králik
Jaký recept máte na dobrého králíka, mám v mrazáku a nějak se mi do něj nechce.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 15 komentářů
Petra H. (midnight) ID 170133 (25.7.2014, 22:59)
Tento recept miluje celá naše rodina, a slavím s ním uspěchy i u návštěv :-)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=12621

ODPOVĚDĚT
Jitka H. (ruzenaji) ID 496059 (25.7.2014, 9:47)
Moje prababi ho dělala prošpikovaného pečeného na kolečkách cibule s nakrájenou slaninou a před dopečením jej celý pokryla nádivkou z rohlíků a bylinek!
Byla to delikatesa, nemusela být už příloha a s okurkovým salátem bylo to jako nebe v hubě :-D

Já dělám po provensálsku.

naporcovat, posolit, potřít dijonskou hořčicí, posypat tymiánem, podlít bílým vínem a troškou vody! dát péct, před koncem pak zahustit smetanou

ODPOVĚDĚT
Markéta L. (*Marketa*) ID 1971, mimibazar.cz/marketalaburdova (24.7.2014, 20:29)
Recept od kamaráda: naporcovat králíka, v hrnci na cibuli osmažit anlickou slaninu, králíka trochu osolit (aby to v kombinaci se slaninou nebylo moc slané), potřít plnotučnou hořčicí, přidat větvičky tymiánu. Přidat do hrnce k cibuli a slanině, opéct a podlívat - případně zahustit na omáčku. Podávám s bramborovým knedlíkem, je to mňamka!

ODPOVĚDĚT
Ivana S. (IVULINKA) ID 99896, mimibazar.cz/IVULINKA (24.7.2014, 20:09)
Dělám z něho čínu nebo sekanou. (Y)

ODPOVĚDĚT
Michaela R. (Kkendy) ID 52314, mimibazar.cz/kkendy (24.7.2014, 19:59)
naložit tak na 2 dny-červený víno(stačí levnější) kořenová zelenina na kolečka-mrkev,celer,petržel.,porek,česnek,olej,koření... Vína ańalít tak půlku..Dát péct asi na 1,5hodiny-nezakrývat,podlívat vínem... Asi 10minut před koncem vyndam část zeleminy,rozmixuju a dám zpátky do pekáče propíct..S hranolkama a s rýží-výborný,nevysušený,štavnatý

ODPOVĚDĚT
Kristina R. (Krůžička) ID 103532 (24.7.2014, 19:01)
Pečeme v troubě, jen osolit a posypat Staročeským kořením ( Vitana)

ODPOVĚDĚT
Michaela Š. (*mandy*) ID 241867, mimibazar.cz/mandy (24.7.2014, 18:42)
Kromě oblíbeného králíka na smetaně (Y) dělávám takto: rozporcovat, na pekáč olej, dost cibule, osolit, celý pepř, bobkový list, upéct (pro labužníky lze přidat trochu slaniny). S knedlíkem a zelím je to ňamina!!! (zajic)

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (24.7.2014, 18:32)
MY delali roky kralika takto....rozporcovat,osolit,porce potrit hoojne cesnekem..na kosticky spek,vse do pekace,podlit vodou...Po zmeknuti prilit smetanu a huuste zasypat syrem....s bramborovymi noky to je neuveritelna dobrota :-$

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Vidy) ID 403512 (24.7.2014, 18:22)
Rizecky (Y)

ODPOVĚDĚT
Eva K. (fainmama) ID 237382, mimibazar.cz/fainmama (24.7.2014, 17:52)
u nás vede http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=71018 - bude v sobotu
a taky stehna vykostit a udělat čínu (F)

ODPOVĚDĚT
Kristýna N. (legally blonde) ID 139909, mimibazar.cz/legallyblonde (24.7.2014, 17:04)
na smetaně jako svíčkovou, jinak ho nejíme

ODPOVĚDĚT
VERONILA O. (JMENOVKYNE) ID 522347 (24.7.2014, 17:18)
jako svíčkovou (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (katkaValkova) ID 40922, mimibazar.cz/katkavalkova (24.7.2014, 16:43)
já bezkonkurenčně nejvíce milovala králika na smetaně, upraveného zkrátka jako svíčkovou - mňam (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (Brázda) ID 143600 (24.7.2014, 16:39)
Králíka moc nemusím, ale tento je luxusní: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=101431

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Evulka K.) ID 381009 (24.7.2014, 17:05)
Tak takhle ho dělám taky, je to fakt dobrota

ODPOVĚDĚT
Šárka B. (prcek22) ID 109408, mimibazar.cz/prcek22 (24.7.2014, 23:46)
Souhlasím taky tak dělám, nakládám tak i kuře :)

ODPOVĚDĚT
Dana S. (Dana Stankova) ID 19655 (24.7.2014, 16:38)
na cibulce se špekem..mňam a nebo ho mám ráda na svíčkovou

ODPOVĚDĚT
Tereza Linhartová (rozarka28) ID 202366, mimibazar.cz/rozarka28 (24.7.2014, 16:13)
Milujeme na zelenině se špagetama, mňam, hned bych si dala ,-)

ODPOVĚDĚT