Černá ředkev recepty
Jak konzumovat, strašně pálí.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (7.9.2014, 10:34)
Já taky dělám pickles jako Simča, tam se skvěle hodí a je to hrozně zdravé |:o) jinak sirup proti kašli-nastrouhat nahrubo, prokládat ve skleničce medem nebo hnědým cukrem (tak jako cibulový sirup) a jinak ji normálně jíme nakrájenou na tenká kolečka a trochu osolenou (hello)

ODPOVĚDĚT
mila m. (ukuk) ID 207372 (7.9.2014, 7:28)
jime jí nastrouhanou na hrubo a dáváme ji na čerstvé chousky a máslem potřené,je pravda,že pokud pálí,tak si představíme ředkvičky a kouká se na ředkev líp.

ODPOVĚDĚT
Mirka S. (banker) ID 212161 (7.9.2014, 0:09)
Děkuji vyzkouším

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (6.9.2014, 23:31)
Řeďte ji další zeleninou, nakrájejte najemno a přidejte do salátu.
Případně ji nastrouhejte a smíchejte s pár lžícemi majolky a zakysané smetany a osolte. Mazejte pomazánku na chleba. Případně do ní přidejte třeba pažitku a nebo česnek.

A nebo ji nastrouhejte a smíchejte s medem, nechte pár týdnů stát a pak užívejte po lžičkách proti kašli.

ODPOVĚDĚT
Simona N. (cue24) ID 289633, mimibazar.cz/cue24 (6.9.2014, 21:39)
(F) Já přidávám do pickles (F)

ODPOVĚDĚT