Obal na mobil Samsung galaxy S 3 - do školy
poraďte jaký obal na S3 pro holku do školy, musí být uzavíratelný ze všech stran, nejlépe na zip s nějakým očkem, aby se dal připojit na karabinu. Vloni měla S young, to jsem obal sehnala,ale na S3 se mi to nějak nedaří :-(
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Lenka V. (BehunkovaL) ID 75070, mimibazar.cz/behunkoval (10.9.2014, 13:00)
Mrkněte na aliexpres nebo ebay. Mám na S3 několik krásných a za super ceny, tak kolem stovky. :-$

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (hajecci) ID 10487, mimibazar.cz/hajecci (10.9.2014, 19:56)
Leni,mohla by jste mi poradit jak se objednává z Aliexpresu?Něco bych si objednala ale pořád váhám,kolik stojí poštovné a jak je to s platbou,délkou dodání atd.vůbec tomu nerozumím.Děkuji (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (BehunkovaL) ID 75070, mimibazar.cz/behunkoval (10.9.2014, 21:15)
Je to jako aukro. Do předmětu napište anglicky to, co hledáte. ( Pomůže překladatel na netu, pokud nevíte, taky hledám. ) Je tam kolonka free shiping = poštovné zdarma, tu zaškrtněte a máte cenu konečnou, tedy pokud zvolite "buy now" = kup teď. Jsou tam i aukce, ale já zásadně kupuji rovnou. No a pak vám klasicky přijde mail, bud jde platit přes PayPal nebo kartou přímo, zaleží na obchodníkovi. Doba dodání se liší, může být klidně měsíc. Ještě se mi nestalo, že by mi zboží nedorazilo, ale ty případy jsou. Reklamace se pak řeší přes adminy Ali expresu nebo ebay, ale osobní zkušenosti nemám. Pravda je, že objednávám levnější položky, s drahou věcí bych asi měla strach. Zkuste to, uvidíte, že na tom nic není. Štastný nákup. (D)

ODPOVĚDĚT