DPD nebo jakou přepravní společnost pro e-shop ?
s jakou přepravní společností jste spokojeni ve vašem e-shopu a proč ? děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Petra O. (HunchiBunchi) ID 228714 (1.10.2014, 20:00)
My máme dobrou zkušenost s ČP, balík do ruky. Přešli jsme k ní od DPD, se kterou jsme měli mnoho špatných zkušeností při doručování balíků. Ale, jak píše paní pode mnou, je to hodně o jednotlivých pracovnících a jejich přístupu k práci.

ODPOVĚDĚT
Věra H. (kosina) ID 1671, mimibazar.cz/kosina (30.9.2014, 18:15)
Já mám e-shop s bytovými doplňky,cca 5 let jsem posílala poštou,ale neustále jsem řešila reklamace,nedodání balíků,děs...shodou okolností byla reportáž na Nově,kde jsem vystupovala a druhý den se na mě sesypaly nabídky od přepr.společností ,-) nakonec jsem zvolila DPD a nelituji,posílám s nimi přes dva roky a za ty dva roky jsem měla pouze dvě reklamace..je to o lidech,chytla jsem i super řidiče,je s ním super domluva.,z depa mi pravidelně volají,jak jsem spokojená,jestli něco nepotřebuji atd. (F)

ODPOVĚDĚT
Magdaléna R. (majdikr) ID 56827 (30.9.2014, 11:20)
Záleží, jak velké balíky a v jaké hodnotě posíláte :-). Já posílám malé balíčky s nízkou hodnotou -> je pro mne nejlepší Česká pošta a jejich služba "doporučený dopis". Ostatní společnosti nevím, protože mí zákazníci upřednostňují co nejlevnější poštovné... a třeba DPD nebo PPL se specializují na rozměrnější balíčky.

ODPOVĚDĚT
Anetta R. (Anettar) ID 422778 (30.9.2014, 11:14)
Dobrý den, sama e-shop nevlastním, ale kupovala jsem si přenosku pro pejska Gulliver, takže poměrně drahá a bytelná, né žádný krám. Třikrát mi ji přivezlo DPD a třikrát jsme řešili reklamaci rozmláceného plastu! Vedoucí e-shopu, byla už na větvi. Přenoska byla perfektně zabalená v bublinkách, daná do krabice se zmačkaným papírem a stejně třikrát přišla na cucky... po čtvrté už mi to raději poslala přes poštu a dorazilo to ok. To je jen má zkušenost s DPD (N)

ODPOVĚDĚT