sedací vak pro děti do pokojů
prosím jak správně vybrat sedací či válecí vak do pokoje pro dceru 5,5 a syna 8,5 let? není to zbytečné? a jaký vybrat je toho moc.cena tak max.do 900kč za kus.poradíte? díky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Ivana S. (fretkafetka) ID 49433 (12.10.2014, 21:21)
Já jsem taky hledala, nakonec jsem tady někde na MMB našla návod jak ho ušít. Jeslti jen trochu umíte šít, tak úplně jednoduchá věc. Nebo ho i šijí tady na MMB. A kuličky jsem nejlevnějsí našla v IDEA nábytek. Nebo zkuste nábytek v místě bydliště. Já mám 130X150CM.Vyšel mě na 600Kč, cena pouze za kuličky, jinak jsem ušila ze starých látek, co jsem měla doma. Synovi je 6let, válíme se tam s ním. Klidně by mohl mít i o něco menší.

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (9.10.2014, 23:07)
Jestli to je nebo není zbytečné, to si musíte rozhodnout vy - někdo využívá hodně, druhý vůbec. Já jsem vybírala hlavně podle velikosti - aby byl dostatečně velký a tedy i pohodlný, ale zas na druhou stranu aby nezabíral zbytečně moc místa v místnosti (nejlépe mi z toho vyšel tvar hruška), potom podle materiálu - aby dost vydržel a byl jednoduchý na údržbu (za mě je jednoznačně nejlepší Nylon) a pak jsem taky chtěla, aby to mělo otvor pro přidání/odebrání náplně.

ODPOVĚDĚT