jogurtovač - udělá tu smetanovou vrstvu?
prosím udělá se vám na jogurtu ta smetanová vrstva nahoře?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (14.11.2014, 16:19)
Potřebujete nehomogenizované mléko s dostatečným obsahem tuku - tedy z kravína. (stačí pasterované, syrové byste musela zahřívat na 70 stupňů)

ODPOVĚDĚTnahlásit
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (14.11.2014, 16:22)
respektive když do mléka přidáte smetanu na šlehání (tak 100-200 ml na litr mléka), tak by to taky mohlo fungovat.

ODPOVĚDĚTnahlásit
Jana P. (JANALU) ID 46729, mimibazar.cz/janalu (14.11.2014, 15:35)
Možná když nahoru nalijete smetanu třeba jo někdy vyzkouším J

ODPOVĚDĚTnahlásit
Júlia O. (julia.o) ID 186131 (14.11.2014, 12:30)
Co to je? Ja mam jogurty huste rovnomerne od hora az dole...

ODPOVĚDĚTnahlásit
Renata J. (slunickoslunicko) ID 382362 (14.11.2014, 13:58)
Paní asi myslela, jak má třeba Jihočeský ve skle takovou tu hutnou vrstvu ( až bych řekla smetanový škraloup) nahoře,který nejde skoro ani lžičkou propíchnout musí se z boku nabrat :-$ :-$

ODPOVĚDĚTnahlásit
Júlia O. (julia.o) ID 186131 (14.11.2014, 14:11)
V tom pripade myslim, ze ked bude kvalitne silne mlieko, tak bude aj poriadny jogurt.

ODPOVĚDĚTnahlásit