výstava hraček Holešovice
Pojedeme na výstavu hraček na výstaviště v Holešovicích.Byl jste někdo?Jak je to veliké,jak dlouho se tam dá vydržet,je i prodejní?Díky moc za info.A ještě,jaké máte v Praze počasíčko?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Iveta B. (Iveta21) ID 96930 (14.11.2014, 14:58)
my tam jsme vždy od otevření do zavření, syn je nadšený, hraje si se vším, ale chodím zásadně ve čtvrtek, to bývá nejmíň lidí.
Na výstavě nenakupuju, prodejci chápou, že potřebuju překvapení, nenutí a dají kontakt na www.
Ať se vám líbí (F)

ODPOVĚDĚT
Karolína Š. (Kajda12) ID 6960, mimibazar.cz/kajda12 (14.11.2014, 11:37)
Výstava začala včera, takže tam všichni pojedou dnes, nebo o víkendu. Prodejní určitě je. Jak dlouho tam vydržíte Vy, to opravdu nikdo neví, to nevíte teď ani Vy sama, ale vzhledem k tomu, že se tam o víkendu nahrne miliarda lidí, já bych tam nevydržela ani minutu. Počasí tu máme super, teď momentálně na Florenci je azuro a krásně svítí sluníčko :-)

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (lala21) ID 15738 (14.11.2014, 8:55)
Jezdíme každý rok - jak do Holešovic tak do Letňan. Mám momentálně 8 letého (Z). Ten tam vydrží od otevíračky do zavíračky ,-) Připravte se na dav lidí, v sobotu to bývá docela masakr (i když, co jsou výstavy dvě, tak je to lepší). Veliký - no ty dvě křídla + prostředek (takže menší než v Letňanech). Prodejní samozřejmě je - nejlépe chodit bez peněz, jinak tam necháte celou výplatu. Hračky jsou na stolcích otevřené, takže dítě si u každého stánku pohraje - my např. každoročně strávíme minimálně hodinu u vláčkodráhy, v loni ho nejvíce zajímaly strojky na modelínu - tam seděl snad půl dne. Mrkněte ke mne do rodinných fotek, mám tam nějké foto z loňska (jak For toys - Letňany, tak Dětskou planetu - Holešovice)

ODPOVĚDĚT
Lucie Š. (Lua) ID 5573 (14.11.2014, 9:07)
Díky za info, tak to teda bude masakr :-D. Pojedeme zítra ráno, máme to na téměř 2 hodiny cesty. Děti ještě netuší, kam jedeme, takže to pro ně bude pěkné překvapení. Sama se těším :-). Chtěla jsem se podívat ještě do Ikei, ale to už asi nezvládneme *-). Moc Vám děkuji za info, na fotečky jsem koukala, super.

ODPOVĚDĚT