Jedna z víkendových várek zavařování
sterilované zelí :) zásobička na zimu :D
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Marcela H. (marcela488) ID 244237, mimibazar.cz/marcela488 (27.11.2014, 12:19)
podle kuchařky :)
zelí, kmín, sůl
nálev: 0,3 l octa, 1 l vody, 1 lžička celého pepře, 1 lžička nového koření, 100 g cukru, sůl
Zelí jemně nakrouháme (nakrájíme), vložíme do horké osolené vody a asi 5 min povaříme. Pak zelí vkládáme po vrstvách do sklenice, každou vrstvu posypeme kmínem a zalijeme nálevem s kořením. Uzavřeme víčky a sterilujeme 30 min při teplotě 90 °c.
Tak tak ... letos jsem dělala poprvé - tak jsem zvědavá na zimu - až budeme otevírat :D

ODPOVĚDĚT
Pavla Č. (pavlíkmacík) ID 116994, mimibazar.cz/pavlikmacik (27.11.2014, 9:07)
(Y)....podle jakého receptu děláte *-) (hello) (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka K. (kalafunka3) ID 119508 (17.11.2014, 16:55)
(L) super, taky už máme

ODPOVĚDĚT