Domácí čokoládové pralinky
Holky prosím radu.Jak docílíte,aby domácí čokoládové pralinky byly lesklé?Dělám je z Milky čokolády a nikdy po vyklopení nemají ten lesk,jsou matné.Máte někdo nějaký fígl?Díky za rady :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Klára R. (Klara) ID 448810, mimibazar.cz/Klara2 (26.11.2014, 8:13)
Buď je to špatnou čokoládou nebo jste jí moc zahřála. Neměla by přesáhnout snad 30stupňů.

ODPOVĚDĚT
Iva G. (skiuraki) ID 93792, mimibazar.cz/skiuraki (26.11.2014, 11:46)
Aha,tak to asi bude ono.Myslím,že byla hodně horká.Tak zkusím příště míň :-$ (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana E. (Ehnes) ID 380071 (24.11.2014, 8:10)
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4218475

z cokolady na vareni, kokosovy tuk, alkohol, slehacka. Pomer nereknu, bohuzel delam od oka

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (frenkkk) ID 317161 (23.11.2014, 23:28)
používám hořkou čokoládu 60%,mléčnou i bílou kterou kupuji tady na mmb od paní s přezdívkou Pomposo-super ceny i výrobky

ODPOVĚDĚT
Karolína T. (tyleka) ID 147660 (23.11.2014, 23:47)
A měla byste pralinky lesklé i z těch forem, které jsou na fotografii?

ODPOVĚDĚT
Iva G. (skiuraki) ID 93792, mimibazar.cz/skiuraki (23.11.2014, 23:44)
Jééé,od pani jsem si objednávala královskou glazuru na perníčky :-)díky (hello)

ODPOVĚDĚT
Karolína T. (tyleka) ID 147660 (23.11.2014, 23:27)
Mám dojem, že záleží na formě. Lesklé možná budou jen z té hlaďounké formy s vysokým leskem.

ODPOVĚDĚT
Iva G. (skiuraki) ID 93792, mimibazar.cz/skiuraki (23.11.2014, 23:42)
Mám Tescomu a vypadá hladká *-)

ODPOVĚDĚT