ČOKOLÁDOVÁ POLEVA
Holky chci se zeptat, chtěla bych ná vánoční cukroví polévat mléčnou čokoládou...koupila jsem si Milku, ale když jsem ji rozpoštěla, pořád byla hodně tuhá a másla jsem přidala docela dost. Poradíte mi nějaký fígl?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 14 komentářů
MARTINA W. (mawo) ID 53219, mimibazar.cz/mawo (10.12.2014, 11:43)
Vyzkoušela jsem hodně rad a receptů a nejlepší se mi zatím děla s čokoládovou polevou dr.Oetker , mají světlou , tmavou i bílou , super se rozpouští a je krásně lesklá [A]

ODPOVĚDĚT
JANA P. (slunickotc) ID 436787, mimibazar.cz/slunickotc (10.12.2014, 8:32)
používám normální kupovanou polevu světlou i tmavou domácí čokoládu nebo normální už dělat nechci právě s tohoto důvodu že se musí ředit

ODPOVĚDĚT
Lucie Mikulková (zabinka88) ID 274405 (10.12.2014, 0:15)
Hlavně ne 100% tuk to je ten největší humus, někdy dám máslo a občas přidávám i smetanu (H)

ODPOVĚDĚT
lucie s. (lussyy) ID 138571, mimibazar.cz/lussyy (9.12.2014, 20:08)
místo másla 100% tuk(omega) a aby se blejskala,přidávají se ledové kaštany (Y)

ODPOVĚDĚT
EVA S. (331975) ID 40269, mimibazar.cz/331975 (9.12.2014, 17:31)
(F)Používám nugátovou čokoládu na vaření od orionu. (Y)

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (zonoro) ID 244070 (9.12.2014, 13:38)
Nedávejte máslo, ale stoprocentní tuk.
Jinak já používám jen hořkou a tu dosladím, mléčnou ne

ODPOVĚDĚT
Kamila P. (Kamis1) ID 218404 (9.12.2014, 10:06)
Používám jen čokoládu na vaření, přidám 70g kakaa a 70g 100%tuku na 1 čokoládu. Mohlo by to být stejné i u mléčné, jen bych tam nedávala kakao, aby se nezabarvila do tmava. (stromecek)

ODPOVĚDĚT
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (9.12.2014, 9:59)
Tak já už léta používám čokoládovou polevu v kelímku - jen hodím na chvilku do mikrovlnky a je super, krásně utuhne, chutná a nedám na ní dopustit (je to tedy tmavá čokoláda) a pak na ořechy používám ledové kaštany + trošku másla - rozpustit ve vodní lázni a ta je (zajic) (zajic) (zajic)

ODPOVĚDĚT
Eliška Koutná (eliss1980) ID 185841 (9.12.2014, 9:57)
Když dělám z milky dávám tam trochu vody a trochu másla .....

ODPOVĚDĚT
Martina W. (Marti W.) ID 435400 (9.12.2014, 9:54)
Polevu na vánoční cukroví dělám tuto: 100 g mléčné čokolády, 100 g čokolády na vaření, 5 dkg Omegy (F)

ODPOVĚDĚT
Klára Ř. (klarem) ID 1501 (9.12.2014, 9:36)
Já na polevu používám ledové kaštany. Jen rozpustím a je to. Poleva je krásně lesklá.

ODPOVĚDĚT
dana n. (danca60) ID 403468 (9.12.2014, 17:24)
Nic k nim nepřidáváte? :-$

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (9.12.2014, 9:08)
přidat trošku smetany při rozpouštění , jinak je fajn že dáváte máslo a ne ztužený tuk, to je největší svinstvo, ucpávač cév (F)

ODPOVĚDĚT
Kristýna D. (Kiki33) ID 249019 (9.12.2014, 12:15)
Evi, a dáváte smetanu na vaření, nebo smetanu ke šlehání? A ztuhne poleva dobře, když se tam dá jenom ta smetana? Taky přemýšlím, jak udělat čokoládovou polevu bez ztuženého tuku *-)

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (9.12.2014, 20:25)
je to celkem jedno, dávám máslo a tak 2 lž smetany na jednu čoko na vaření, ztuhne dobře , nebojte

ODPOVĚDĚT
Blanka S. (blanie) ID 79978, mimibazar.cz/blanie (9.12.2014, 9:03)
Já dávám místo másla 100% tuk, už minulý rok jsem kupovala Omegu na polevy, obal je hodně tmavě hnědý a je tam napsáno na polevy, ale nemají jí všude, já kupuju v Kauflandu.

ODPOVĚDĚT
pavla zelenková (londra) ID 182997 (9.12.2014, 9:01)
na vánoční cukroví na polevy používám jen v pytlíčku- dr oetker a carla obě dobré ustřihnu růžek a jedu, tabulky (mikuláše dávám jen do buchet) mě dělají hrudky a 50g másla tam dávat nechcci

ODPOVĚDĚT