| Daniela B. (Dallien) ID 65006, mimibazar.cz/danielabasna (16.12.2014, 13:57) |
Žloutokové řezy. Dělávala je už moje babička, jsou výborné, na Vánoce jako dělané. Jinak žloutky můžete i zmrazit, nic se jim nestane. Jen je potom musíte nechat zahřát na pokojovou teplotu, než z nic začnete něco dělat.
ODPOVĚDĚT |
| | silvie t. (sites) ID 167002, mimibazar.cz/sites (16.12.2014, 23:12) |
Můžu se zeptat o jaké žloutkové řezy se jedná? Taky mám v lednici skleničku zbylých žloutků a nevím, co s nimi. Když jsem si zadala žloutkové řezy do vyhledávače, vyjely mi jen ty z lístkového těsta s pudingovým krémem, kam žádný žloutek nepadne (nevím teda, proč se jmenují žloutkové ) a pak ještě ty řezy s ořechovým korpusem, navrchu se žloutk.polevou, ale tam zas padnou všechny bílky do těsta ...... nic jiného pod tímto názvem mi nevyběhlo. Děkuji.
ODPOVĚDĚT |
| | dana n. (danca60) ID 403468 (16.12.2014, 14:00) |
děkuji
ODPOVĚDĚT |