V čem vaříte rýži?
Milujeme rýžový nákyp, ale vařit rýži v mléce jsou pro mě muka, ať dělám co dělat, vždycky se mi přichytí, máte nějakou radu jak uvařit rýži v mléce bez toho, abych u toho pořád stála a stejně pak drhla hrnce? Děkuju moc krásný den Monča
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 12 komentářů
Ludmila V. (babička7) ID 392354, mimibazar.cz/babicka7 (3.1.2015, 21:29)
Vařím rýžovou kaši v domácí pekárně (teda vaří se sama (Y))
http://www.toprecepty.cz/recept/13571-ryzova-kase-z-domaci-pekarny/

ODPOVĚDĚT
Marie T. (kristinet) ID 230879 (3.1.2015, 19:57)
Dusím v teflonové pánvi s poklicí.

ODPOVĚDĚT
Eva d. (emcula) ID 376728, mimibazar.cz/emcula (3.1.2015, 17:51)
rÝŽU,VLOČKY,PUDINK,TĚSTOVINY VŠECHNO VAŘÍM V MIKROVLNCE.

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (3.1.2015, 17:41)
,-) ,-) ,-) tak já vařím už jen v papiňáku, rýžovar jsem nechtěla, to by bylo zbytečné, když papiňák udělá tu samou službu :-) :-) :-) jen jsem ještě v něm nevařila rýži na nákyp :-$ :-$ :-$

ODPOVĚDĚT
Jitka J. (jituleJ) ID 285700, mimibazar.cz/jitulej (3.1.2015, 12:37)
Moniko já vařím rýžovou kaši takto...3sáčky varné rýže uvařím klasicky ve vodě pak nasypu do kastrolu přileju mléko a ještě povařím s cukrem máslem a pak už dodělám klasicky ,Našlehané vejce s cukrem.Je to rychlé

ODPOVĚDĚT
Magda O. (saskie77) ID 168101 (3.1.2015, 15:41)
(Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Dagmar K. (dadakan) ID 382109 (3.1.2015, 11:31)
Skúste v hrnci na mlieko. /v mlékovaru/. Myslím tým hrniec s píšťalkou. (Y) (Y) (Y)
Varím týmto spôsobom a je to super.

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (3.1.2015, 11:23)
Klasickou přílohovou rýži dělám v normálním hrnci. Na nákyp potom v hrnci na mléko (dvouplášťový). Je super i na krupičku, na puding atd.
Měla jsem půjčený i rýžovat, ale i když se v něm dělá dobře, nevyužila bych ho. Nemám problém "udusit" rýži v obyčejným hrnci ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (goldenka) ID 367158 (3.1.2015, 11:18)
V domácí pekárně. Zapnu to a jdeme ven a přijdeme akorát k jídlu. Nikdy se to nepřipálí.

ODPOVĚDĚT
Hana P. (Kobliha21) ID 376852 (3.1.2015, 11:17)
V ryzovaru. Kdysi jsem si rikala, co to je zas za zbytecny kram, pak jsem ho omylem dostala a uz nam jina ryze nez z nej nechutna. A v tom mleku tam taky jde uvarit. (Y)

ODPOVĚDĚT
Vlaďka P. (plha2) ID 507107 (3.1.2015, 11:07)
V pekárně (Y).Drhnout připálené hrnce nemusíte ,stačí nasypat do něj trochu sody a chvilku povařit.

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (3.1.2015, 10:56)
Rýži vařím v nerezovém hrnci s dvojitým dnem, nikdy se mi nepřipálí, když se vaří v mlíku, je to třeba míchat, no...jinak rýžovar je určitě dobrá věc, hodně lidí si ho chválí. (F)

ODPOVĚDĚT
Eva C. (rečkov) ID 162468 (3.1.2015, 10:18)
Kupte si hrnec na mléko,mlékovar,tam se Vám to nebude napalovat,vařím v tom i pudink,krupicovou,vločkovou kaši,šlehám bílky do kremrolí a podobné věci, které by se mi v obyčejném hrci napalovaly.
Mějte se hezky.
Eva

ODPOVĚDĚT
LUCIE H. (Denimoni) ID 198975, mimibazar.cz/denimoni (3.1.2015, 19:54)
Přesně,mám stoletý po pratetičce a nedám na něj dopustit (Y)

ODPOVĚDĚT