| Daniela B. (Dallien) ID 65006, mimibazar.cz/danielabasna (7.1.2015, 10:29) |
Klidně je ve vodě udělejte. Stejně ji jáhly všechnu pojmou, takže se Vám nic neztratí. Jen je nezapomeňte před vařením aspoň dvakrát spařit.
ODPOVĚDĚT |
| | Martina J. (bobes74) ID 262785, mimibazar.cz/bobes74 (7.1.2015, 10:40) |
aha,tak děkuji za radu.na pytlíku je napsáno - propláchnout,dát dvakrát více vody a vařit 15min.já budu totiž v parním hrnci dělat brokolici a lososa a chtěla jsem to udělat všechno najednou.Vždy k tomu dělám kuskus a chtěla jsem změnu.
ODPOVĚDĚT |
| | | Daniela B. (Dallien) ID 65006, mimibazar.cz/danielabasna (7.1.2015, 11:51) |
Spařením se zbavíte trpké až nahořklé chuti. Jinak doporučuju uchovávat syrové jáhly v lednici. Obsahují poměrně dost tuku, který snadno žlukne.
ODPOVĚDĚT |
| | | Daniela B. (Dallien) ID 65006, mimibazar.cz/danielabasna (7.1.2015, 10:49) |
Dívala jsem se, že rýže se v páře vaří 30 minut, tak zkuste i ty jáhly stejnou dobu.
ODPOVĚDĚT |