Utopenci s kari kořením
Holky jdu k Vám na radu, nemohu najít recept na Utopence, které jsem tu našla, ale nyní tu v receptech nejsou. Vařilo se nějak ocet, divoké koření a hlavně s kari kořením. Pak byly buřtíky krásně žlutí, ale ten nálev byl průhledně žlutý.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Martina L. (Morgana76) ID 91510, mimibazar.cz/morgana76 (9.3.2015, 8:25)
nemůže to být tento recept? http://www.recepty.cz/recept/marcakovi-utopenci-11505

ODPOVĚDĚT
Pavlina C. (otmhjp) ID 161430 (8.3.2015, 23:59)
*-)neporadím,ale napíšu recept od sousedky ,-),špekáčky,cibulí nakrájíme na kolečka a prokládáme do sklenice,vrstvu špekáčků posypepe vegetou,vegetkou,do polévky a zalijeme neředěným octem,druhý den lze konzumovat (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ale hned sníst (radost) déle už jsou moc kyselý 8-| jsou to takové rychloutopenci.
Nálev je žlutý (Y) (Y) (Y) (Y) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (8.3.2015, 18:30)
tak tam dejte kurkumu, já s ní "barvím" všechno-rýži, malinko dávám do polévky a do těsta pravidelně, pak vypadá, jak z domácích vajíček. Navíc je to antioxidant

ODPOVĚDĚT
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (8.3.2015, 18:30)
Nevím, zda Vám pomůžu, ale mám v receptech nálev na utopence - jsou moc dobré, ale je to ten záklaní recept.. Udělala bych stějně, jen do základu přidala např. lžičku kari... (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (8.3.2015, 17:58)
jmenují se Tygři v láhvi, tady je jeden z receptů, které lze najít na netu http://www.recepty.cz/recept/tygri-v-lahvi-12166

ODPOVĚDĚT
Alena S. (Alisek730) ID 430789, mimibazar.cz/alisek730 (8.3.2015, 18:03)
Ty to bohužel nejsou, do těch co já myslím se nedává hořčice. Tento nálev je jak jsem psala žlutý, ale průhleedný, hořčice to zabarví.

ODPOVĚDĚT
DENISA C. (denca069) ID 479426 (8.3.2015, 18:30)
jen poznamka k te hortici ja byla prekvapena delala jsem nedavno,ze jsem hortici mazala na parky a vubec nalev nebyl kalny od hortice :)

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (8.3.2015, 18:25)
nečetla jsem to celé, ale hořčice se dává jen do řezu buřtu a do plátek cibule, do druhého řezu pak plátek steril. okurky, byla jsem na brigádě ve výrobně těchto nakládaných specialit. Nálev je jen vegeta, kari a ocet. Je to průhledné, když se pak celá lahev zavaří, vytvoří se skvělý zlutý pikantní rozsol :-) (jako když ztuhne vývar)

ODPOVĚDĚT