Znáte někdo tento výrobek? Máte s ním zkušenosti?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Kamila Vilímková (Trnovka) ID 154399, mimibazar.cz/trnovka (3.4.2015, 21:13)
Tohle neznám, ale většina produktů této firmy má velmi kladné hodnocení, my máme vyzkoušeno něco jiného na močové cesty, fungovalo to, takže bych věřila tomu, že je to kvalitní produkt. Na detox spíš používáme Regalen, vyhovuje nám spíš forma kapiček-nesouhlasím s tím, že člověk detox nepotřebuje, jednou za čas si tělo potřebuje orazit, pokud člověk nedrží striktně pravidla zdravého stravování. Úprava jídelníčku je nutnost, ale urychlíte to bylinkama. Já mám třeba vyzkoušený Regalen od Energy na synovi, když ho nebere, tak mu vyskáče akné, když bere, je o.k. a akné je dost o tom, jak to vypadá uvnitř těla (tím nechci vnucovat Energy, některé jejich produkty mi nepřijdou tak super)....taky začínají vylézat třeba pampelišky, stačí natrhat a pást se (vynikající třeba na salát), u nás už lezou kopřivy...

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (3.4.2015, 14:42)
Navzdory tunám internetových článků a dobře prodejným knížkám, pokud nejste feťačka, tak detox nepotřebujete. http://www.senseaboutscience.org/pages/debunking-detox.html

A i kdybyste čirou náhodou zrovna pracovala někde, kde se ve vás ukládají třeba těžké kovy či jiné jedovaté látky, tak se to řeší v nemocnici a rozhodně na to nepostačí i ten sebelépe zmarketingovaný zázračný produkt.

Pokud se necítíte dobře, tak řešte příčinu (velmi pravděpodobně potřebujete lépe jíst, víc se hýbat, kvalitněji spát a naučit se účinně a konstruktivně kompenzovat stres.)

Žádná pilulka vám tohle nezařídí.

V příapdě že se člověk cítí dlouhodobě špatně i přes to, že má rozumný životní rytmus, tak pak je na místě důkladné vyšetření, ne zázračné elixíry na cokoliv.

ODPOVĚDĚT