Operace šilhání dítě 4 roky
Syn je objednaný na operaci oka, které mu zašilhává, mám z toho už teď hlavu v pejru, byl jste někdo, jak to probíhá, synátor je dosti náročná osobnost - mamánek, vztekloun, citlivka - a měla bych s ním být týden v nemocnici.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Magda S. (Magdik) ID 7180, mimibazar.cz/magdik (4.6.2015, 18:25)
Syn byl ve dvou letech, taky jsem s ním byla týden v nemocnici. Snášel to velmi dobře, paní doktorka nám říkala, že v 6 letech půjde ještě jednou... a byl zklamaný, že pak nemusel ,-). Bude to v pohodě, uvidíte (F)

ODPOVĚDĚT
Veronika K. (VeronikaMoje) ID 279729, mimibazar.cz/veronikamoje (4.6.2015, 9:23)
Leni,minulý pátek můj syn čerstvě 5 let měl operaci obou očí, v nemocnici jen 3 dny..a to přeoperační vyšetření,operace,vizita a domů..Syn je taky povahy tulivý,citlivý byl neuvěřitelně statečný více jak já..narkoza byla delší tak trošku víc vyvaděl po probuzení nic neviděl tak byl vzteklý.
Očička po operaci štípou a tahnou dokonale mi to popsal co mu to dělá ale mazaní mastí tomu pomahá..den po operaci skoro celý prospal...dlouho se bál otevřít oči to se nám povedlo až v pološeru v nemocniční koupelny.
Očka má krvavé ale to je proces hojení..Držím pěsti!!
Když tak můžete poslat zprávu pokud máte nějaké otazky.
Veronika

ODPOVĚDĚT
Ivana B. (kymama) ID 374185, mimibazar.cz/kymama (3.6.2015, 22:54)
Jsme se synem akorát čtrnáct dní po této operaci. Je mu šest a byl ohromně statečný, mel obě očka a vydržel i následně zaslepení obou až do druhého dne. Jen byli jsme tedy pouhé tři dny v nemocnici, první předoperační den, druhý dopoledne operace a třetí dopoledne hurá domů. Tuto operaci už prodělal ve dvou letech a tenkrát byl taky úplně v pohodě jen nevydržel mít obě oči zaslepené, tak mu jedno odlepili a lítal tam jak kdyby nic nebylo ,-). Bohužel se jim to tenkrát v Motole moc nepovedlo , tak jsme nyní byli na Vinohradech a vypadá to moc dobře , i když je ještě má samozřejmě trošku krvavé.

ODPOVĚDĚT
Adéla H. (Adylka7) ID 145798, mimibazar.cz/adylka7 (3.6.2015, 22:14)
Dcera byla na operaci strabismu když jí byl rok a vše bylo (Y) Ráno operace a k večeru už chodila po pokoji kolem zdi se zalepenými očkami....setřičky nevěřily ,-) (L)

ODPOVĚDĚT