Krkonoše... co určitě nevynechat
Milé maminky, prosím Vás o tipy, co v Krknoších kromě Sněžky stojí opravdu za vidění ( Rokytnice nad Jizerou )
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (1.7.2015, 16:18)
Dvoračky na jídlo ,-)Pramen Labe, dojít na Voseckou boudu, dolů do Harrachova- am máte Mumlavské vodopády, sklárnu, skokanské můstky, muzeum těžby...

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (zuzana kn) ID 178835 (1.7.2015, 10:02)
Ještě je pěkné třeba autobusem na Davidovi boudy pak po hřebeni na Vysoké kolo, pramen Labe a pak dolů Labským údolím - to je moc pěkné (to je trochu delší trasa) nebo lanovkou na Medvědín, pěšky na Vrbatovu boudu a pak Labským údolím dolů. Případně z Vrbatovky lze dojít přes Voseckou, Krakonošovu snídani, Dvoračky rovnou dolů do Rokytnice - ale to už je náročnější trasa.

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (zuzana kn) ID 178835 (1.7.2015, 9:55)
Autobusem do Harrachova, lanovkou na čertovu horu a po hřebeni přes Studenov na Fučičky a pak až na Dvoračky a z Dvoraček dolů do Rokotnice. Pro chodivější děti je to super trasa. Užijte si to na horách (Y).

ODPOVĚDĚT
Zuzana Šímová (zuzkasimova) ID 134324 (1.7.2015, 6:58)
Pokud jste na v Rokytnici tak stojí se určitě podívat do Harachova je tam soukromý pivovar a sklárna s prohlídkou která stojí za to.Tato prohlídka je za provozu tzn.že uvoidíte jak se dělají skleničky atd.Zajímavé i proděti.Pak v Harachově pěšky není to tak daleko se jít podívat k Pančavské vodopády.Procházka lesem od parkoviště tak 2 km.V Harachově i skokanský můstek který nemusím představovat.V Peci pod Sněžkou určitě stojí za to jet od vleku Bramberk jet lanovkou na vrchol Hnědý vrch kde je krásná rozhledna a pak jít do Pece pěšky značenou cestou nemůžete zbloudit.
Známé místa nepíšu tj.ČH a Sněžka tam bude spousta turistů hrůůza.

ODPOVĚDĚT
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (1.7.2015, 6:33)
Smer od Rokytnice neznam. Ale lanovkou na Cernou horu a pesky do Pece. Tam je bobova draha, opici draha. Nebo ZOO ve Dvore. Kuks. Znam spus tuhle stranu Krkonos a Podkrkonosi

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (Krťanda) ID 6173, mimibazar.cz/krtanda (1.7.2015, 0:31)
Chceme podnikat kratší i delší tůry, ale ráda bych si nechala poradit. Ubytovaní jsme v Rokytnici nad Jizerou, ale můžeme dojet kus autem a pak pěšky, ev. cyklobus.
Moc Vám všem předem děkuji za rady.

ODPOVĚDĚT
Jana Ď. (timeaa) ID 4715, mimibazar.cz/timeaa (1.7.2015, 7:02)
Byli jsme loni. Krome jineho jsme navstivili Janske lazne, na Cernou horu (nahore je Cernohorske raseliniste) pesky a dolu na kolobezkach, Spindleruv mlyn - aquapark, Vrchlabi - hospoda, kde se tocil film Hori, ma panenko, rozhledna Zaly (prvni pismeno ma hacek), vyroba vanocnich ozdob ve vesnicce Ponikla, Harrachov - vodopady, skokanske mustky, sklarna a muzeum, cesta k Prameni Labe kolem Labske boudy. (F)

ODPOVĚDĚT