Zavařování pod víčka se závitem
Prosím o radu, kdo zavařujete pod víčka se závitem a víčko se po zavaření nevtáhne dovnitř, zavařujete znova nebo to nevadí?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (15.7.2015, 19:37)
šroubovací víčka se dovnitř nevtahujou, jsou silnější než stará obyčejná. vůbec to neřešim a ani neotáčim

ODPOVĚDĚT
Renáta K. (Kudrnka) ID 440249 (15.7.2015, 13:00)
Po vytažení a zavařené z myčky obracím víčkem na desku a nechám zchladnout.
Co zůstane na-puklé zkonzumují jako první.
(F)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (15.7.2015, 12:41)
Já sklenice po vytažení z hrnce ani neotáčím. Jen je naskládám ven, nechám schladnout. Něco se vcucne hned ale některé i později. Pokud těch, které se nevcucnou není víc, tak tu sklenici dám do lednice a zkonzumujeme. Nebo můžete znova zavařit.

ODPOVĚDĚT
Marie V. (Marule) ID 67407, mimibazar.cz/marule (15.7.2015, 12:28)
Po vytažení z hrnce(trouby), jsem zvyklá sklenici dát vzhůru dnem. Nechávám až 24 hodin stát na jednom místě. Pokud by víčko bylo špatné nebo se nechytlo, většinou obsah teče okolo. Pak je potřeba proces opakovat. Anebo nabídnout obsah rodině k ochutnání. S tím pak už žádná další práce není... ,-)

ODPOVĚDĚT
Hana Š. (U slunce) ID 397352, mimibazar.cz/uslunce (15.7.2015, 11:42)
no poprvé se mi nevcucla. Tak já to radši ještě přesteriluju.

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (sisi293) ID 230376 (18.8.2015, 14:11)
S těmito víčky a sklenicemi - končím!!! ringle mi zhnědly - víčka netěsnily,ale přesto ze sklenic nevytekla ani kapka, a to je nechávám otočené dnem vzhůru. A mimo to jsem vyhodila také lečo a směs na maso ....zbytečná práce.
Určitě jsou lepší ty nasazovací víčka, tak vždy vím, jestli je to v pořádku , nebo ne. A že by se víčko nechytlo se stává jen zřídka na rozdíl od těch utahovacích.

ODPOVĚDĚT