| Michaela D. (mia13star) ID 308265 (28.7.2015, 8:04) |
noooo, tak to vypadá moooc dobře ! super nápad ...TAK AŤ SE GRILOVAČKA VYDAŘÍ !!!!!!!
ODPOVĚDĚT |
| | Eva K. (srandista) ID 92818, mimibazar.cz/srandista (28.7.2015, 9:55) |
ono to bylo tak,že se kamna vyhazovala z chaty tchána.....já, duše spořivá prý jak by se to dalo využít...došlo mi to,ale Ameriku jsem neobjevila....Na servru Zahrada.cz to tam u měl jeden pán. Dneska zkoušíme
ODPOVĚDĚT |
| | | Michaela D. (mia13star) ID 308265 (28.7.2015, 13:00) |
... tak ať se vychytávka vydaří ! Dejte prosím vědět, jak to dopadlo...... jde mi konkrétně o rozložení teploty. Protože se zatápí jen v té pravé části, tak by mě zajímalo, jak to griluje nalevo
ODPOVĚDĚT |
| | | | Eva K. (srandista) ID 92818, mimibazar.cz/srandista (28.7.2015, 14:32) |
Míšo,myslím,že nebude problém,protože vlevo je trouba na pečení a taky tam musí být teplota na upečení čehokoliv...Uvidím,jak to bude v reálu...písnu
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Michaela D. (mia13star) ID 308265 (28.7.2015, 15:39) |
.... no já právě přesně tyhle kamna znám - vařím na nich na chatě - a pokaždé, když chci, aby se mi něco vařilo jen velmi málo, tak to stáhnu na tu plotnu nalevo. Právě proto, že je tam nižší teplota. Tam už jen udržuju jídlo teplé a to i tehdy, když peču a mám "otevřeno" do té trouby. Jak se bude chovat kamen oproti litinovým plátům by mne zajímalo. Za Vaše info po večerním grilování budu moc ráda. Přemýšlím o nových kamnech a tak tyhle by mohli po úpravě do letní kuchyně
ODPOVĚDĚT |