Prosím jak okořenit nebo naložit cuketu na gril?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Lucie B. (Lu_Imzadi) ID 555208 (1.8.2015, 8:34)
Když je dělám samotné, tak olej, česnek a trochu pepře. Když se griluje hromadně, tak je hodím do mísy s naloženým masem

ODPOVĚDĚT
Eva Z. (zemankae) ID 508322 (31.7.2015, 22:41)
Mame radi provensalske koreni.

ODPOVĚDĚT
Pavlína D. (smidik) ID 10108 (31.7.2015, 18:56)
Já zas sůl, gyros kořeni a olej (L)

ODPOVĚDĚT
Pavlína Z. (Zel32) ID 268303 (31.7.2015, 17:07)
Cuketa by se vůbec neměla dávat tzv vypotit nevím kdo přišel s touhle hojně používanou volovinou ...nesolit...je to pak takové gumové či jak to nazvat.....nakrájet na kolečka,dát na gril a ogrilovaný teprve natřít třeba olivovým ol. spolu s kořením,česnekem a osolit ...nebo rozpustím máslo spolu s česnekem a přidám bylinky a osolím a natřu ogrilované cukety a nechat malinko natáhnout.....

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (31.7.2015, 19:14)
Tak, tak. Pletou si cuketu s lilkem.

ODPOVĚDĚT
Jana H. (HOCIKA) ID 271804 (31.7.2015, 16:19)
Grilujeme zásadně suchou,aby se to nepřepalovalo a pak teprve potírám oliváčem s bylinkama.Krásně to vsákne (Y)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (upraveno 31.7.2015, 16:38)
když cuketu nakrájíte lehce ji osolte a nechte na papírových ubrouscích vypotit aspoň 1/2h a pak osušte a posypte kořením a teprve grilujte jinak ta voda co v cuketě je nedovolí dobře ogrilovat

ODPOVĚDĚT
Nada B. (Nadys) ID 192716 (31.7.2015, 15:15)
olivový olej , sůl , česnek , ten česnek tam nesmí chybět,
případně i trochu grilovací koření (pl)

ODPOVĚDĚT
sarka s. (koruniholka) ID 544743 (31.7.2015, 16:34)
taky tak (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (31.7.2015, 15:13)
Jen ji pokapu olivovým olejem a posypu kořením na grilovanou zeleninu.

ODPOVĚDĚT
Ivana C. (ivcacharvatova) ID 92134 (1.8.2015, 16:43)
Taky tak dělám a je to super (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT